Jump to content


Did the server just crash?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

hoom #1 Posted 30 May 2020 - 08:08 AM

    First Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 11398 battles
  • 2,356
  • Member since:
    01-26-2012

I got 100% packet loss then dumped out.

On attempting to log back in its failed twice.

 

@blindfold ?


Edited by hoom, 30 May 2020 - 08:10 AM.

C'est magnifique, mais ce n'est pas le SerB.

hoom #2 Posted 30 May 2020 - 08:18 AM

    First Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 11398 battles
  • 2,356
  • Member since:
    01-26-2012

Got in now on 4th attempt.

None of the rest of my internet got effected.


C'est magnifique, mais ce n'est pas le SerB.

Captain_Underpants53 #3 Posted 30 May 2020 - 08:40 AM

    Captain

  • Member
  • 30042 battles
  • 4,667
  • [A-S-S] A-S-S
  • Member since:
    04-17-2017

I didn't notice any problems at that time.

 

:unsure:


MSgt, USAF, (ret)

hoom #4 Posted 30 May 2020 - 09:40 AM

    First Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 11398 battles
  • 2,356
  • Member since:
    01-26-2012

Just me then I guess :unsure:

Won the battle at least :)


C'est magnifique, mais ce n'est pas le SerB.

losttwo #5 Posted 30 May 2020 - 11:21 AM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 8722 battles
  • 14,646
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012
Storm in Atlantic probably dumped you when the lighting flashed

SenatorTH #6 Posted 31 May 2020 - 03:06 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 5338 battles
  • 160
  • [R-A-W] R-A-W
  • Member since:
    07-04-2018
I had the same right today, huge packet loss for a long time, multiple disconnects and stuff. Doubt there's any Atlantic storm involved between Seattle and Ashburn,VA(wowp server) :)

hoom #7 Posted 31 May 2020 - 07:04 AM

    First Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 11398 battles
  • 2,356
  • Member since:
    01-26-2012

I wonder if my ISP is just having peak period capacity issues, just had this glorious battle with constant 750ms ping

Edit: come to think of it maybe its the HGII, I was in the same plane yesterday :sceptic:


Edited by hoom, 31 May 2020 - 07:07 AM.

C'est magnifique, mais ce n'est pas le SerB.

sandtiger #8 Posted 31 May 2020 - 10:59 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 23102 battles
  • 1,574
  • Member since:
    04-25-2011

try resting router or do a full shut down an restart

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users