Jump to content


Consumables Not Showing Up In Battle


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Booze_Morgan #1 Posted 08 December 2019 - 12:49 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 1326 battles
  • 679
  • [A_C_E] A_C_E
  • Member since:
    10-01-2018

"My consumables are not showing up in battle. My emergency energy cooling has a question mark on it, I do have pneumatic control assist with a number to press to activate, there is no fire suppression showing up. This is occurring in battle, it is all there and normal looking in hangar."

 

This is what I sent to support.  This happening to anyone, the consumables looking funny or not there in battle?

 

Booze

 

 

cache. Please advise.""


Spoiler

 


Booze_Morgan #2 Posted 08 December 2019 - 06:17 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 1326 battles
  • 679
  • [A_C_E] A_C_E
  • Member since:
    10-01-2018

So I guess no one knows anything about this.  Tried clearing cache, the update and repair thing, am now reinstalling.  Hope it works!

 

Booze


Spoiler

 


blindfoId #3 Posted 09 December 2019 - 09:31 AM

    Second Lieutenant

  • Administrator
  • 8 battles
  • 1,392
  • Member since:
    07-19-2018

View PostBooze_Morgan, on 08 December 2019 - 03:49 AM, said:

"My consumables are not showing up in battle. My emergency energy cooling has a question mark on it, I do have pneumatic control assist with a number to press to activate, there is no fire suppression showing up. This is occurring in battle, it is all there and normal looking in hangar."

 

This is what I sent to support.  This happening to anyone, the consumables looking funny or not there in battle?

 

Booze

 

 

cache. Please advise.""

 

It sounds like some kind of interface problem. Please try running the game in a safe mode and take a look if the issue remains.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users