Jump to content


Endless endless queue of death

endless queue

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

Captain_Underpants53 #1 Posted 26 September 2019 - 08:26 PM

    Major

  • Member
  • 32537 battles
  • 5,302
  • [USMIL] USMIL
  • Member since:
    04-17-2017

When will it end?  With 20 games yesterday I had 3 EQoDs and one battle disconnect.

 

Today, with only 5 battles, I have had 2 EQoDs already.  Can we get this fixed, or not.

 

:(


MSgt, USAF, (ret)

losttwo #2 Posted 26 September 2019 - 08:36 PM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 9395 battles
  • 14,930
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012

Did you flush your router ?

I had a couple problems today until I flushed my router.

 



WafflesOfWrath #3 Posted 26 September 2019 - 08:54 PM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 1919 battles
  • 132
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    01-26-2012
Bruh this game is so busted. I just reinstalled and the first time I booted it up I had a crash to desktop.

In the latest patch it won't even detect my gamepad (the one that's been working with wowp for the past 5 years)

cobra_marksman #4 Posted 26 September 2019 - 10:32 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 10553 battles
  • 590
  • [R-A-W] R-A-W
  • Member since:
    01-28-2014

View PostCaptain_Underpants53, on 26 September 2019 - 03:26 PM, said:

When will it end?  With 20 games yesterday I had 3 EQoDs and one battle disconnect.

 

Today, with only 5 battles, I have had 2 EQoDs already.  Can we get this fixed, or not.

 

:(


Nope....you just need to deal with it. :angry:

This is just another part of the game, " testing your reload speed "

Some  Race Car Events require their drivers at the start of the race to... run to cars,

You as a pilot here on Wowp …. must reload your game to get back into the air & dogfight.:coin:


Edited by cobra_marksman, 26 September 2019 - 10:33 PM.


Bobby_Tables #5 Posted 26 September 2019 - 10:52 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 10595 battles
  • 1,883
  • [-DOW-] -DOW-
  • Member since:
    06-16-2014

View Postlosttwo, on 26 September 2019 - 02:36 PM, said:

Did you flush your router ?

I had a couple problems today until I flushed my router.

 

Flushing is so unfriendly to the environment.  I usually bathe my router in a mixture of homeopathic lemon (i.e. no lemon), lavender, sea salt and crushed Acai berries.  

 

But seriously:  To flush your Windows computer’s DNS, start by clicking the Windows logo in the bottom left corner of your screen. Then, type “command prompt” into the search box, and select the Command Prompt app, which should be the top icon in the Start window. Next, enter "ipconfig /flushdns," and press Enter. Finish by restarting your web browser.  

 

Not sure if this will work for you.  I, personally, have not done this in over a year.  I do get some things like black screens of death and recently, just totally borked games where my pixel plane does not respond to my inputs.  Usually, I just restart and things are fine afterwards.  My PC used to restart in like 20-30 seconds but some programs have been slowing it down recently.  

 

Oh yeah, one other thing:  If you are using a cable modem from someone like Comcast, look into purchasing your own cable modem and ditching the ISP's modem.  My speed (increased) and ping  (decreased) changed dramatically when I ditched my Comcast modem.  Plus... I don't have to pay their extortionist modem rental fees.  

 

  


Edited by Bobby_Tables, 27 September 2019 - 12:29 AM.


Ace_BOTlistic_Cosmo #6 Posted 27 September 2019 - 01:53 AM

    Major

  • Member
  • 1461 battles
  • 5,299
  • [3NIC] 3NIC
  • Member since:
    01-26-2014

View PostBobby_Tables, on 26 September 2019 - 05:52 PM, said:

Flushing is so unfriendly to the environment.  I usually bathe my router in a mixture of homeopathic lemon (i.e. no lemon), lavender, sea salt and crushed Acai berries.  

 

But seriously:  To flush your Windows computer’s DNS, start by clicking the Windows logo in the bottom left corner of your screen. Then, type “command prompt” into the search box, and select the Command Prompt app, which should be the top icon in the Start window. Next, enter "ipconfig /flushdns," and press Enter. Finish by restarting your web browser.  

 

Not sure if this will work for you.  I, personally, have not done this in over a year.  I do get some things like black screens of death and recently, just totally borked games where my pixel plane does not respond to my inputs.  Usually, I just restart and things are fine afterwards.  My PC used to restart in like 20-30 seconds but some programs have been slowing it down recently.  

 

Oh yeah, one other thing:  If you are using a cable modem from someone like Comcast, look into purchasing your own cable modem and ditching the ISP's modem.  My speed (increased) and ping  (decreased) changed dramatically when I ditched my Comcast modem.  Plus... I don't have to pay their extortionist modem rental fees.  

 

  

like, duh

:rolleyes:


if the pilot's good, see, I mean, if he's really..sharp, he can barrel that baby in so low [he spreads his arms like wings and laughs],

you oughtta see it sometime, it's a sight. A big plane like a '52. VRROOM! There's jet exhaust, fryin' chickens in the barnyard.


GonerNL #7 Posted 27 September 2019 - 08:05 AM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 1728 battles
  • 1,487
  • Member since:
    01-17-2018

View PostCaptain_Underpants53, on 26 September 2019 - 09:26 PM, said:

Can we get this fixed, or not.

 

Not.

But you will get new bombers, how's that ?

 

Eqod, black screen, game crashes, disconnects, invisible planes, all part of the game.


Edited by GonerNL, 27 September 2019 - 08:07 AM.

Flying on EU, NA, ASIA and CIS servers

Captain_Underpants53 #8 Posted 27 September 2019 - 09:01 AM

    Major

  • Member
  • 32537 battles
  • 5,302
  • [USMIL] USMIL
  • Member since:
    04-17-2017

As much as I enjoy new bombers, I would druther they fix some of these problems.  When bugs get their own name, that's when they have been around way too long.

 

But, hey, I have only had three EQoDs today in fourteen battles!  That's progress..........isn't it?   Isn't it?


MSgt, USAF, (ret)

GonerNL #9 Posted 27 September 2019 - 09:15 AM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 1728 battles
  • 1,487
  • Member since:
    01-17-2018

You're up early ...

Fort Myers is Florida I see, so it's 5 AM there or something ? :amazed:


Flying on EU, NA, ASIA and CIS servers

SkyWolf__WM #10 Posted 27 September 2019 - 12:47 PM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 13795 battles
  • 5,273
  • [GW__S] GW__S
  • Member since:
    07-13-2012
I must be lucky, but this is one thing that I have never seen. My game never goes to more than 1:39 before dropping me into a bot battle.  :amazed:
***************Fail to Suck****************

I shall use my aircraft and my skill to slightly inconvenience mine enemies.


Jenko1957 #11 Posted 27 September 2019 - 12:55 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 8273 battles
  • 92
  • [OWSS] OWSS
  • Member since:
    12-21-2015
I just check each time that there's an "Average time" under the counter, if it's not there after the first 2 or 3 seconds I bail out immediately and restart. That usually gets me back in the game, sometimes before it even starts.

Captain_Underpants53 #12 Posted 27 September 2019 - 03:46 PM

    Major

  • Member
  • 32537 battles
  • 5,302
  • [USMIL] USMIL
  • Member since:
    04-17-2017

View PostGonerNL, on 27 September 2019 - 04:15 AM, said:

You're up early ...

Fort Myers is Florida I see, so it's 5 AM there or something ? :amazed:


Yep.  I sleep on and off at all hours.


MSgt, USAF, (ret)

TheWraith__ #13 Posted 06 February 2020 - 03:53 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 12600 battles
  • 1
  • [USMIL] USMIL
  • Member since:
    02-24-2018

I used to encounter this problem so much with my 5 year old HP pc that sometimes I would quit playing.  My wife got me a gaming PC for Christmas and I have not seen this problem even once with this computer.  I have come to the conclusion that it is probably a hardware problem with older PC's

 


Edited by TheWraithCEB, 06 February 2020 - 03:54 AM.


Bluegoose02 #14 Posted 06 February 2020 - 05:07 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 6334 battles
  • 229
  • [OWSS] OWSS
  • Member since:
    08-19-2012
New PC's aren't cheap.

SkyWolf__WM #15 Posted 06 February 2020 - 02:14 PM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 13795 battles
  • 5,273
  • [GW__S] GW__S
  • Member since:
    07-13-2012

View PostBluegoose02, on 06 February 2020 - 12:07 AM, said:

New PC's aren't cheap.

 

I've got an I7 3.6ghz, 16 GB ram, GTX1060 6 MB, 500 SSD that isn't "top of the line" but I never have these problems. Maybe not "new" just better?

 

Just looked at Newegg...still pretty expensive.


Edited by SkyWolf__WM, 06 February 2020 - 02:15 PM.

***************Fail to Suck****************

I shall use my aircraft and my skill to slightly inconvenience mine enemies.






Also tagged with endless, queue

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users