Jump to content


Best suggestion ever related to bugs


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

egikov #1 Posted 24 December 2018 - 07:00 PM

    Senior Master Sergeant

  • Alpha tester
  • 3125 battles
  • 221
  • [X3M] X3M
  • Member since:
    01-26-2012

If you experience black screen, stuck in a bomb sight, without a sight, stuck in zoomed sight or/and no control over a plane

there should be a special button.

This button makes your plane a bot and exits the game no matter what. 

Then, it would be possible to restart the game and get controls back from the bot and continue to play.

shot_122.jpgshot_125.jpgshot_123.jpg


Edited by egikov, 24 December 2018 - 07:00 PM.


Cenotaph #2 Posted 24 December 2018 - 07:06 PM

    Second Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 3307 battles
  • 1,259
  • [HVAR] HVAR
  • Member since:
    01-26-2012
I swear I've heard rumors of them workin' on making DC'd players be taken over by AI... so, not an outlandish proposal.
I don't want to hurt you... I just want to kill you!

Chuck_norris10 #3 Posted 24 December 2018 - 08:40 PM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 1351 battles
  • 6,284
  • [300SP] 300SP
  • Member since:
    03-02-2013
I'm thinking of starting a go fund me page to get them a joystick.

 

 


 

Auwingr #4 Posted 24 December 2018 - 08:51 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 5370 battles
  • 77
  • [_G_D_] _G_D_
  • Member since:
    02-07-2015

View Postegikov, on 24 December 2018 - 11:00 AM, said:

If you experience black screen, stuck in a bomb sight, without a sight, stuck in zoomed sight or/and no control over a plane

there should be a special button.

This button makes your plane a bot and exits the game no matter what. 

Then, it would be possible to restart the game and get controls back from the bot and continue to play.

shot_122.jpgshot_125.jpgshot_123.jpg

 

I could have used it more than once this past weekend. There were so many players, I felt the servers were overwhelmed. 

Kind of sucks when you have so many live players on and you're having a great battle and the game just drops you, or freezes or gets locked between the end of battle screen and the hangar.

I feel like I'm a beta tester again.


My status is "Senior Airman". Is that because I'm old? :sceptic:

Chuck_norris10 #5 Posted 24 December 2018 - 09:03 PM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 1351 battles
  • 6,284
  • [300SP] 300SP
  • Member since:
    03-02-2013

View PostAuwingr, on 24 December 2018 - 01:51 PM, said:

 

I could have used it more than once this past weekend. There were so many players, I felt the servers were overwhelmed. 

Kind of sucks when you have so many live players on and you're having a great battle and the game just drops you, or freezes or gets locked between the end of battle screen and the hangar.

I feel like I'm a beta tester again.

 

or you respawn with guns only,crack a cold tinny and enjoy the battle around as you cruise to the outer perimeter and then meet certain death.

 


 

 


 

SenatorTH #6 Posted 25 December 2018 - 01:00 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 3240 battles
  • 118
  • Member since:
    07-04-2018

View Postegikov, on 24 December 2018 - 07:00 PM, said:

If you experience black screen, stuck in a bomb sight, without a sight, stuck in zoomed sight or/and no control over a plane

there should be a special button.

This button makes your plane a bot and exits the game no matter what. 

Then, it would be possible to restart the game and get controls back from the bot and continue to play.

shot_122.jpgshot_125.jpgshot_123.jpg

 

Sorry to disappoint you, but that change clearly needs some programming. Programming needs a programmer. A person, who's experienced in coding and knows what he's doing.

That's why it will never happen.

But you can always buy some premium plane on a discount in premium shop. Isn't that enough?!



Chuck_norris10 #7 Posted 25 December 2018 - 02:30 AM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 1351 battles
  • 6,284
  • [300SP] 300SP
  • Member since:
    03-02-2013

View PostSenatorTH, on 24 December 2018 - 06:00 PM, said:

 

Sorry to disappoint you, but that change clearly needs some programming. Programming needs a programmer. A person, who's experienced in coding and knows what he's doing.

That's why it will never happen.

But you can always buy some premium plane on a discount in premium shop. Isn't that enough?!

 

I looked over the logs and I dont have the time to zip all that crapand send it because thats not my job as a customer but I can interpret it from my days with html and webpage scripts and They got some problems and because they have always refused to keep a back up copy of the game before the patch thats what you get when you cant roll back your mistakes.

I can read the logs and I dont even have a grade 12!!!!!


 

 


 

wylleEcoyote #8 Posted 25 December 2018 - 04:14 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 4184 battles
  • 609
  • [ALAS] ALAS
  • Member since:
    01-26-2012
Sooo what you are telling me OP is that you want an option to join a battle and then press a button
(presuming your interface is still working )

to turn your plane into a bot? 

My first thought is that i could just go through every plane in my hanger and get all kinds of credits  xp and (for a win) maybe even some parts.

Aside from just destroying the economy... what your telling me is now there will be EVEN MOAR BOTS that fly as bots do
And that out of the 1-4 other humans that i may see, many will probably be bots as well.
but now some of them may have equipment mounted and multi skill pilots and have names from human accounts. 

 Because
oh look its a flight that is one teir higher than me.
Fuq this shite im out.
<presses that button>
Oh no there is a bomber i cant shoot with my spitfire.
Fuq this shite im out.
<presses that button>
Oh no im bottom tier.
Fuq this shite im out.
<presses that button>
Oh no that other guy is too good.
Fuq this shite im out.
<presses that button>
This map again?
Fuq this shite im out.
<presses that button>
My mission needs a mine/bomber flight/forward base in the middle of map to farm akamatsi medals to get token farming...
Fuq this shite im out.
<presses that button>
Grinding this plane suuuucks
<press that button>

 

Fair warning. My success rate at speculative guesswork is very hit or miss. Usually I start on the right track and then a make a weird left turn and get lost in the weeds ... 
And yet it doesn't stop me from speculation.
Specialist Planes i have:
USA: XP-31, F1C-2, Model 81A-1, P-40, F4F, P-38F, P-39N-1, P-47B, P-38J, XF15C, XP-58  USSR: Tu-1  UK: DH.100 F1. Japan: not even once.
Germany: Fw 56, Hs 123, Ha 137, He 112, Bf 109 B, Bf 110 C-6, Do 17 Z, Bf 109 E, Bf 109 E-3, Ju 87 G, Fw 190 A-5, Me 410, Do 217 M, Me 265, Me209 A, Do 335 A-1, Me 1099 B-2


egikov #9 Posted 25 December 2018 - 05:29 AM

    Senior Master Sergeant

  • Alpha tester
  • 3125 battles
  • 221
  • [X3M] X3M
  • Member since:
    01-26-2012

Don't overthink it. The bot will not get credits or xp for you. It will use your ammo and consumables for which you pay.

You will only get credit or xp when you are in control. There is a training mode in a game and testing mode in which you don't get anything, so it's possible to make it like that.

 

But it was really funny.

Maybe some new idea or special mode can come from it. Like strategy mode, you choose several planes and send them to capture bases with a mouse click, and they fly and fight by themselves. And you can activate some special skills on them, like attack, defend and run.


Edited by egikov, 25 December 2018 - 05:36 AM.


ShoeButton #10 Posted 25 December 2018 - 04:07 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 2511 battles
  • 83
  • [ALAS] ALAS
  • Member since:
    08-01-2013

How about WG just Fixes the Part Where I REGULARLY Respawn with No Controls?!?

 

<Insert Bug Here!>

 

Problem Solved...

 

No need to Add More BullShite to the game Introducing More Bugs (Features?)...

Just get what we have Working Right Now!

 

-ShoeButton



egikov #11 Posted 25 December 2018 - 05:03 PM

    Senior Master Sergeant

  • Alpha tester
  • 3125 battles
  • 221
  • [X3M] X3M
  • Member since:
    01-26-2012

View PostShoeButton, on 25 December 2018 - 10:07 AM, said:

How about WG just Fixes the Part Where I REGULARLY Respawn with No Controls?!?

 

<Insert Bug Here!>

 

Problem Solved...

 

No need to Add More BullShite to the game Introducing More Bugs (Features?)...

Just get what we have Working Right Now!

 

-ShoeButton

 

Yes. But my solution would help if fixing bugs takes too much time.

By the way if you turn off holiday hangar and clear the cache, you'll spawn without controls irregularly, which is a little better.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users