Jump to content


Updating problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

poppavein #1 Posted 08 November 2018 - 05:06 PM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 2334 battles
  • 160
  • Member since:
    01-26-2012

I kept getting messages that said the update server was having difficulty and to try back later.

 

Later, it still didn't work, so I'm reinstalling; that worked.

 

I noticed that the folder name is now World_of_Warplanes, whereas it used to be World_of_Warplanes_NA.  Perhaps this is related to the problem.



Cenotaph #2 Posted 08 November 2018 - 07:22 PM

    Second Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 2960 battles
  • 1,012
  • [HVAR] HVAR
  • Member since:
    01-26-2012
I'll wager it has something to do with their new "Unified Launcher" junk... having multiple servers tied into the WGC, instead of just changing server on the client login screen.
I don't want to hurt you... I just want to kill you!

blindfoId #3 Posted 09 November 2018 - 10:58 AM

    Senior Master Sergeant

  • Administrator
  • 7 battles
  • 488
  • Member since:
    07-19-2018

View Postpoppavein, on 08 November 2018 - 08:06 PM, said:

I kept getting messages that said the update server was having difficulty and to try back later.

 

Later, it still didn't work, so I'm reinstalling; that worked.

 

I noticed that the folder name is now World_of_Warplanes, whereas it used to be World_of_Warplanes_NA.  Perhaps this is related to the problem.

 

At the moment we have a unified game glient that is why after reinstalling you have the folder without region mark. Happy to hear that the problem is solved but I've got this issue reported. 




5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users