Jump to content


Hurricane Mk1a Gun Sounds


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

arasgrandpa #1 Posted 14 September 2018 - 05:57 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 3117 battles
  • 137
  • [-ES-] -ES-
  • Member since:
    01-26-2012
I get no sound when firing the guns on the Mk1a.  Get the sounds of hits but not firing.  Anyone else?

LMG #2 Posted 14 September 2018 - 06:25 AM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 1868 battles
  • 1,511
  • Member since:
    01-26-2012

Have you tried a different plane? Sometimes I get a bug where sound randomly stops playing. Sometimes it returns after a while, other times I have to restart the game. If you switch to something else and still get no sound, it might be that bug :sceptic:


This is my IL-2 (t). There are many like it, but this one is mine. :child:

Cenotaph #3 Posted 14 September 2018 - 06:27 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 2733 battles
  • 869
  • [HVAR] HVAR
  • Member since:
    01-26-2012

Haven't had a reason to fly mine yet... but that's a bit odd.

 

I'll assume you've gone through the cache clearing and check and repair processes already...


I don't want to hurt you... I just want to kill you!

arasgrandpa #4 Posted 14 September 2018 - 11:28 PM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 3117 battles
  • 137
  • [-ES-] -ES-
  • Member since:
    01-26-2012
I'll give both a try..

arasgrandpa #5 Posted 15 September 2018 - 07:44 PM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 3117 battles
  • 137
  • [-ES-] -ES-
  • Member since:
    01-26-2012
My bad, I had modified the sound-settings.xml file and forgot about it.  That was the issue, delted the modded one and all is well.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users