Jump to content


Wrong damage icon on RB-17


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

comtedumas #1 Posted 18 August 2018 - 10:26 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 6887 battles
  • 1,244
  • [FK] FK
  • Member since:
    04-11-2016
The RB-17 is using the damage icon for the ME-262 in game.  

Dell Inspiron 5675 Ryzen 1700X

32 GB Ram

500Gb Samsung Evo 960 game drive

Crucial MX500 250GB 3D NAND SATA M.2 Type 2280SS Internal SSD - CT250MX500SSD4

AMD RX 580 8GB video card.  


Captain_Underpants53 #2 Posted 20 August 2018 - 02:45 AM

    Captain

  • Member
  • 25503 battles
  • 3,792
  • [A-S-S] A-S-S
  • Member since:
    04-17-2017

I have seen this but didn't realize it until you pointed it out.  +1

 


MSgt, USAF, (ret)

mnbv_fockewulfe #3 Posted 20 August 2018 - 03:34 AM

    Captain

  • Member
  • 653 battles
  • 3,510
  • [3NIC] 3NIC
  • Member since:
    12-06-2013
There are only a few damage icons in the game's resources. This isn't a bug. Just the dev's laziness? :unsure:

Be sure to check your logic privileges before posting on the forum.

 


 


comtedumas #4 Posted 20 August 2018 - 04:28 AM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 6887 battles
  • 1,244
  • [FK] FK
  • Member since:
    04-11-2016

View Postmnbv_fockewulfe, on 19 August 2018 - 10:34 PM, said:

There are only a few damage icons in the game's resources. This isn't a bug. Just the dev's laziness? :unsure:

 

consider this "error reporting".  

Dell Inspiron 5675 Ryzen 1700X

32 GB Ram

500Gb Samsung Evo 960 game drive

Crucial MX500 250GB 3D NAND SATA M.2 Type 2280SS Internal SSD - CT250MX500SSD4

AMD RX 580 8GB video card.  


blindfoId #5 Posted 20 August 2018 - 11:14 AM

    Second Lieutenant

  • Administrator
  • 8 battles
  • 1,379
  • Member since:
    07-19-2018

View Postmnbv_fockewulfe, on 20 August 2018 - 06:34 AM, said:

There are only a few damage icons in the game's resources. 

 

Yeah, you are absolutely right on this particular point ^

 

I contacted the team (just to be on the safe side), and they confirmed it - there's no bug in this case. 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users