Jump to content


[GOOD IDEA] Clear Cache


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

mnbv_fockewulfe #1 Posted 20 May 2018 - 03:03 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 247 battles
  • 2,971
  • [3NIC] 3NIC
  • Member since:
    12-06-2013

It might be a good idea to make it so the game doesn't have to cache its data, therefore getting rid of all the game's problems.:great:

Or change the way the game caches its data, because it's clear the game has a problem interpreting its own information.


Be sure to check your logic privileges before posting on the forum.

 

mnbv_fockewulfe.png


 


MARS_REVENANT #2 Posted 20 May 2018 - 03:44 PM

    Colonel

  • Community Ace
  • 3703 battles
  • 9,301
  • [WG-CA] WG-CA
  • Member since:
    01-26-2012
Or instead of making us manually clear cache... just automatically clearing cache every time the game starts.

1.9.x Forum Stats: Colonel; Member; 34638 battles; 7,526 message_img.pngMember since: 11-03-2014

I never lose; either I win or I learn.

TWITCH  |  YOUTUBE  |  FACEBOOK  |  TWITTER


LMG #3 Posted 20 May 2018 - 04:45 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 1868 battles
  • 1,507
  • Member since:
    01-26-2012

View PostMARS_REVENANT, on 20 May 2018 - 10:44 AM, said:

Or instead of making us manually clear cache... just automatically clearing cache every time the game starts.

 

I think it was said that this was on the works


This is my IL-2 (t). There are many like it, but this one is mine. :child:

mnbv_fockewulfe #4 Posted 20 May 2018 - 06:04 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 247 battles
  • 2,971
  • [3NIC] 3NIC
  • Member since:
    12-06-2013

View PostMARS_REVENANT, on 20 May 2018 - 03:44 PM, said:

Or instead of making us manually clear cache... just automatically clearing cache every time the game starts.

 

Only one good idea allowed per thread.:angry:

Be sure to check your logic privileges before posting on the forum.

 

mnbv_fockewulfe.png


 


SonicPariah #5 Posted 21 May 2018 - 04:22 PM

    Community Manager

  • Administrator
  • 422 battles
  • 835
  • [WGATX] WGATX
  • Member since:
    05-22-2016
While it is literally not possible to remove the Cache completely, the idea for an automatic Cache Clearing has been brought up and we are looking at putting it in place.

GonerNL #6 Posted 23 May 2018 - 09:32 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 667 battles
  • 263
  • Member since:
    01-17-2018

Start the game and clear the cache is already an option in the Start/Play button ; good enough for me. I use it automatically ...

 

By the way ; haven't had a crash to desktop for ages ...


Flying on EU and NA server

mnbv_fockewulfe #7 Posted 23 May 2018 - 12:42 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 247 battles
  • 2,971
  • [3NIC] 3NIC
  • Member since:
    12-06-2013

View PostGonerNL, on 23 May 2018 - 09:32 AM, said:

Start the game and clear the cache is already an option in the Start/Play button ; good enough for me. I use it automatically ...

 

By the way ; haven't had a crash to desktop for ages ...

 

To be honest the only CTD I experienced were those I induced myself.:bajan:

Be sure to check your logic privileges before posting on the forum.

 

mnbv_fockewulfe.png


 


SonicPariah #8 Posted 23 May 2018 - 08:13 PM

    Community Manager

  • Administrator
  • 422 battles
  • 835
  • [WGATX] WGATX
  • Member since:
    05-22-2016

View PostGonerNL, on 23 May 2018 - 09:32 AM, said:

Start the game and clear the cache is already an option in the Start/Play button ; good enough for me. I use it automatically ...

 

By the way ; haven't had a crash to desktop for ages ...

 

Yeah, that feature works great for me and most people who know about it. Glad it is helping!

 

View Postmnbv_fockewulfe, on 23 May 2018 - 12:42 PM, said:

 

To be honest the only CTD I experienced were those I induced myself.:bajan:

 

Usually, launching a game while I am at work on my work computer doesn't turn out too well...






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users