Jump to content


New bug, maybe. I may have to record to show it.


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

CorvusCorvax #1 Posted 17 May 2018 - 08:30 PM

    Major

  • Member
  • 5150 battles
  • 5,900
  • [OWSS] OWSS
  • Member since:
    01-26-2012

Something new today.  And hard to explain.

 

1.)  Text communications with other players in-game does not work.

2.)  Progress to win/loss does not show with the 'alt' button.

3.)  Enemy aircraft still displayed on threat indicator even after destruction.

4.) Personal points not displayed after battle, until hangar.

 

I need to record this failure, from start to finish, including voiceover.  Can someone recommend a good product for this?  Thanks.

 



mnbv_fockewulfe #2 Posted 17 May 2018 - 08:46 PM

    Captain

  • Member
  • 661 battles
  • 3,568
  • [3NIC] 3NIC
  • Member since:
    12-06-2013

bandicam is free but you'll get a water mark on the top.

 

https://www.bandicam.com/


Edited by mnbv_fockewulfe, 17 May 2018 - 08:47 PM.

Be sure to check your logic privileges before posting on the forum.

 


 


LMG #3 Posted 17 May 2018 - 08:46 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 2436 battles
  • 2,125
  • Member since:
    01-26-2012

Shadowplay has been working for me quite well. If you happen to have an Nvidia card that supports it, give it a shot :bajan:


This is my IL-2 (t). There are many like it, but this one is mine. :child:

Reitousair #4 Posted 17 May 2018 - 09:41 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 14174 battles
  • 727
  • [HVAR] HVAR
  • Member since:
    08-10-2013

I think I know what bug you're referring to, is it like this?

 

I've recorded a couple instances myself: 

 

The only way I've replicated this bug is when using flightchat in a match. I have never had the HUD break when I was talking in team chat or all chat, only flight chat.

 

Either way it's incredibly frustrating to get and hampers my ability to play since the HUD is not working properly.

 

 

 


Edited by Reitousair, 17 May 2018 - 09:42 PM.

I do fly Chinese aircraft a fair amount so... *ahem*

CHINA NUMBAH WAN

 

I even made a custom skin for my IL-10M!

Premium plane reviews can be found here. Special project equipment spreadsheet can be found here.


Ace_BOTlistic_Cosmo #5 Posted 17 May 2018 - 10:33 PM

    Major

  • Member
  • 1520 battles
  • 5,377
  • [3NIC] 3NIC
  • Member since:
    01-26-2014

if the pilot's good, see, I mean, if he's really..sharp, he can barrel that baby in so low [he spreads his arms like wings and laughs],

you oughtta see it sometime, it's a sight. A big plane like a '52. VRROOM! There's jet exhaust, fryin' chickens in the barnyard.


CorvusCorvax #6 Posted 17 May 2018 - 11:49 PM

    Major

  • Member
  • 5150 battles
  • 5,900
  • [OWSS] OWSS
  • Member since:
    01-26-2012

Yup. that's the one.

 



Lambo805 #7 Posted 18 May 2018 - 01:09 AM

    Senior Master Sergeant

  • -Community Ace-
  • 1589 battles
  • 201
  • [WG-CA] WG-CA
  • Member since:
    01-26-2012
Not only is this bug not new, SonicPariah experienced it vicariously through me in a game we were playing together a few weeks ago...so it's a known issue. I did send in all my logs and screenshots too, so hopefully they're getting rid of this 'feature' soon.
Me: "It's not bragging if you can do it!"

My tombstone: He was bragging.

Lambo805 #8 Posted 18 May 2018 - 01:14 AM

    Senior Master Sergeant

  • -Community Ace-
  • 1589 battles
  • 201
  • [WG-CA] WG-CA
  • Member since:
    01-26-2012
Oh, also you can use OBS to record video. Free, kinda tricky to set up the first time you open it up but easy after you learn what you're looking at. No watermarks and if you decide to, you can stream with it too!
Me: "It's not bragging if you can do it!"

My tombstone: He was bragging.

Captain_Underpants53 #9 Posted 18 May 2018 - 07:48 AM

    Major

  • Member
  • 34722 battles
  • 5,745
  • [USMIL] USMIL
  • Member since:
    04-17-2017

View PostAce_BOTlistic_Cosmo, on 17 May 2018 - 05:33 PM, said:

 

True.  I don't know whether to laugh or cry.
MSgt, USAF, (ret)

Claudio67 #10 Posted 18 May 2018 - 02:04 PM

    Second Lieutenant

  • Open Beta Tester
  • 545 battles
  • 1,547
  • Member since:
    08-03-2013
Are you using any mod? (In Reitousair's video is seen the bot ID), in earlier versions, mods sometimes borked the UI.

Edited by Claudio67, 18 May 2018 - 02:04 PM.


CorvusCorvax #11 Posted 18 May 2018 - 03:14 PM

    Major

  • Member
  • 5150 battles
  • 5,900
  • [OWSS] OWSS
  • Member since:
    01-26-2012

I'm glad to see it's not a new bug.  Just new to me - I had never seen it before, where the enemy ID was attached to a smoking crater in the ground, with a health bar at zero.

 

No, I'm not running any mods, and after I did a hard boot on my computer and launched with the clear cache option, it seemed to not happen any more.



Cenotaph #12 Posted 18 May 2018 - 06:13 PM

    Second Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 3307 battles
  • 1,280
  • [HVAR] HVAR
  • Member since:
    01-26-2012

If you're using Win 10... it has built in recording.

 

WIN+G while in game to bring up the menu.


I don't want to hurt you... I just want to kill you!

Worland #13 Posted 18 May 2018 - 07:52 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 436 battles
  • 93
  • Member since:
    08-09-2012
I had one game where the pipper on the HUD froze around the 2 o'clock position. Next game it worked fine. No mods. I wasn't/hadn't used chat.  

If the devs don't know what the pipper is, they can Google Head-Up Display PIP marker.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users