Jump to content


No 'after battle' stats on fresh install

after battle stats results

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

YOUgoBOOM_2 #1 Posted 07 March 2018 - 12:47 AM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1465 battles
  • 44
  • Member since:
    02-15-2016

After the update, I went through a sortie, really great one ... couldn't wait to see my stats.   "go to hanger"

Went to hanger, no stats ever showed.   grrrrrrrrrrr

Come to the forums, don't see anyone else having THAT problem, but see others ... as I read, cleared the cache, played, same result.  Reinstalled, played, same result.

.................sigh 

 

I still have the little testing program if you want a file etc.   Are these proofed or is that what we're doing here?  :unsure:


Edited by YOUgoBOOM_2, 07 March 2018 - 12:48 AM.


FreeFOXMIKE #2 Posted 07 March 2018 - 03:59 AM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 1988 battles
  • 6,692
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011
ya tried clearing your cache?

           332 Virtual  Fighter  Group

 


YOUgoBOOM_2 #3 Posted 07 March 2018 - 04:16 AM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1465 battles
  • 44
  • Member since:
    02-15-2016
yep

toshiaki_virgin #4 Posted 07 March 2018 - 06:44 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1333 battles
  • 86
  • Member since:
    11-08-2012

delete

C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Wargaming.net\World of Warplanes\preferences.xml

?



YOUgoBOOM_2 #5 Posted 07 March 2018 - 06:47 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1465 battles
  • 44
  • Member since:
    02-15-2016
searched that string and no files found

toshiaki_virgin #6 Posted 07 March 2018 - 06:51 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1333 battles
  • 86
  • Member since:
    11-08-2012

Show hidden files(https://support.micr...ow-hidden-files)

Windows 10
In the search box on the taskbar, type folder, and then select Show hidden files and folders from the search results.
Under Advanced settings, select Show hidden files, folders, and drives, and then select OK.



YOUgoBOOM_2 #7 Posted 07 March 2018 - 06:55 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1465 battles
  • 44
  • Member since:
    02-15-2016
Still not there, hmm

Attached Thumbnails



YOUgoBOOM_2 #8 Posted 07 March 2018 - 06:58 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1465 battles
  • 44
  • Member since:
    02-15-2016

ok, skipped searching and just followed the string and found it.   deleted

hope that didn't clear all my settings

 

screenshot


Edited by YOUgoBOOM_2, 07 March 2018 - 07:02 PM.


MARS_REVENANT #9 Posted 07 March 2018 - 07:11 PM

    Colonel

  • Community Ace
  • 3359 battles
  • 9,204
  • [WG-CA] WG-CA
  • Member since:
    01-26-2012

In this thread you will find several troubleshooting instructions.  Also, if you are going to reinstall again, you need to perform a 'Clean Install' the instructions are in the thread as well.  You need to use CCleaner before re-installing.

 

http://forum.worldof...__fromsearch__1


Edited by MARS_REVENANT, 07 March 2018 - 07:11 PM.

1.9.x Forum Stats: Colonel; Member; 34638 battles; 7,526 message_img.pngMember since: 11-03-2014

I never lose; either I win or I learn.

TWITCH  |  YOUTUBE  |  FACEBOOK  |  TWITTER


YOUgoBOOM_2 #10 Posted 07 March 2018 - 07:28 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1465 battles
  • 44
  • Member since:
    02-15-2016

first sortie, all my settings were gone, did not solve problem.

 

Here is a screenshot after the battle, right back to hanger, no stats.  Killed a bunch though *shrug*


Edited by YOUgoBOOM_2, 07 March 2018 - 08:05 PM.


YOUgoBOOM_2 #11 Posted 07 March 2018 - 08:43 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1465 battles
  • 44
  • Member since:
    02-15-2016
UGGG, wonder how I did ... :unsure:

YOUgoBOOM_2 #12 Posted 11 March 2018 - 07:26 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 1465 battles
  • 44
  • Member since:
    02-15-2016
Played yesterday, now the stats are back.  Nothing wrong on my end, glad they fixed it.

FREDRIK_01 #13 Posted 13 March 2018 - 06:55 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 775 battles
  • 226
  • [BERT] BERT
  • Member since:
    10-04-2013
Was hoping to find some thing here. I have this issue now as well as I can not look up mission & specials, is always updating stats. It is not my mod pack & I have gone through the usual steps with no joy, not being a novice to this now. I have tried check & repair on the game center with no luck. Every other aspect of the game is fine. I do not want to do a reinstall because I am on a pre paid stick internet & at around $30 for the 10 gig is a big ask. Some one HELP with the files to fix this please.

Beckers4 #14 Posted 13 March 2018 - 11:43 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 1232 battles
  • 5
  • [CIA] CIA
  • Member since:
    12-18-2012
This is not a problem with your computer, there is something wrong with War games code. To many people are having the same problem.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users