Jump to content


Requesting Info on completing Seasoned Expert Mission


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

reggmann #1 Posted 08 January 2018 - 08:04 AM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 184 battles
  • 3
  • [RDDT3] RDDT3
  • Member since:
    01-26-2012

Trying to complete the seasoned expert mission for the ME 109 TL and my base exp is not registering. Do you have to get the base exp all in one battle or does it accumulate? Is there a minimum tier for the German and Japanese planes in order to complete the mission?

 

Thanks



vcharng #2 Posted 08 January 2018 - 08:29 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 1650 battles
  • 218
  • Member since:
    10-25-2017

More likely it's simply bugged. many people have their Albion missions failing to record their progress.

Had to say goodbye to my Hurricane II for this, too.



yangmang617 #3 Posted 08 January 2018 - 08:50 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 879 battles
  • 24
  • Member since:
    08-19-2011
The fine print for seasoned expert is base XP only on games WON.  If that's the case and it's still not registering, then definitely a bug.

reggmann #4 Posted 08 January 2018 - 12:50 PM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 184 battles
  • 3
  • [RDDT3] RDDT3
  • Member since:
    01-26-2012

View Postyangmang617, on 08 January 2018 - 08:50 AM, said:

The fine print for seasoned expert is base XP only on games WON.  If that's the case and it's still not registering, then definitely a bug.

 

Yes i am not getting credit for games won.

yangmang617 #5 Posted 08 January 2018 - 01:16 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 879 battles
  • 24
  • Member since:
    08-19-2011
Then it is bugged, it should be registering your base XP on wins for the Tier VIII-X portion of the mission.  I also used the Me 109 TL to complete it.

MARS_REVENANT #6 Posted 08 January 2018 - 07:34 PM

    Colonel

  • Member
  • 1573 battles
  • 8,262
  • Member since:
    01-26-2012
The minimum tier is tier 4.  you have to win.  Can you post a screen shot of the mission description? iirc I completed it over several missions and it was cumulative... but my memory is a bit fuzzy.

1.9.x Forum Stats: Colonel; Member; 34638 battles; 7,526 message_img.pngMember since: 01-26-2012

 

I never lose; either I win or I learn.

 


reggmann #7 Posted 08 January 2018 - 11:43 PM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 184 battles
  • 3
  • [RDDT3] RDDT3
  • Member since:
    01-26-2012

 

I was not using T-4 planes. But nowhere does it state the Tier requirement.

 






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users