Jump to content


Keep getting disconnected from Server.


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

mallet1492 #1 Posted 21 November 2017 - 09:32 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 495 battles
  • 4
  • Member since:
    01-25-2015
Is anyone else having trouble getting disconnected? No problems for WOT or WOS just WOWP

pyantoryng #2 Posted 21 November 2017 - 09:38 PM

    Colonel

  • Closed Beta Tester
  • 1469 battles
  • 8,128
  • Member since:
    01-26-2012
I've been wondering if it's the tropical storm or it's the server this past few days that cause my disconnection issues...

WoWP makes a great jousting game...especially with the 262 and people busy in furballs...
I am deaf, silent, and fly with unrealistic controls. Do not count on me to carry - my back's already broken from overweight.

Mercsn #3 Posted 21 November 2017 - 10:23 PM

    First Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 1069 battles
  • 2,966
  • Member since:
    04-17-2013
I seem to sometimes run into trouble when the lobby server hands off to match server and vice versa. Then, I have to close the game, restart, then re-log otherwise it just keeps saying "cannot resolve server" or "server ip not found" or something like that.  The DC's seem random. And had one happen right after starting the game, first match.

All the Important Thread Links (go here for answers!) Might be outdated!

All-in-one thread with 2.0 related guide links.

 

The below was said to me (Mercsn), from a concerned player:

Edited, on 12 March - 2:01PM , said:

and PS...play more, forum less.  Your opinion might be more credible.

Waco_Hoyt #4 Posted 21 November 2017 - 10:23 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 1361 battles
  • 4
  • [TWE] TWE
  • Member since:
    01-26-2012

View Postmallet1492, on 21 November 2017 - 09:32 PM, said:

Is anyone else having trouble getting disconnected? No problems for WOT or WOS just WOWP

 

Just WOWP.

gmann14 #5 Posted 21 November 2017 - 11:12 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 2938 battles
  • 57
  • Member since:
    10-12-2011
Happened twice earlier. Once flying by myself, got disco mid game, then crashed and had to restart. Some time after, tooned up with another person we were both on archie'pie'lago we both got dumped to login screen.. Said f this and quit. Tuned into a dude streaming on twitch.. his game was going well, flying, then poof, black screen, he got dumped to log in

Catch21 #6 Posted 22 November 2017 - 12:10 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 2631 battles
  • 370
  • [DOG5] DOG5
  • Member since:
    05-19-2013

View PostWaco_Hoyt, on 21 November 2017 - 10:23 PM, said:

 

Just WOWP.

 

Just WoWP and just WAY too often...

 

Between this and playing in something like a medieval jousting tournament, where there are only 2 humans- 1 on each team- so you know who your REAL target is, with the rest as bot spectators, it can get tiresome.



El_Mulo #7 Posted 22 November 2017 - 02:06 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 7085 battles
  • 265
  • Member since:
    07-10-2015

Me too. :(

 


What we say to death?

hoom #8 Posted 22 November 2017 - 03:01 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 3498 battles
  • 583
  • Member since:
    01-26-2012

Suffering this right about now.

Tried closing game & restarting, didn't help.

Closed WG game center as well, didn't help.

 

Edit: after a gazzilion tries it made me re-enter the password, let me in after that. (maybe try skip to re-entering pwd?)


Edited by hoom, 22 November 2017 - 03:07 AM.

C'est magnifique, mais ce n'est pas le SerB.

FIight #9 Posted 22 November 2017 - 07:08 AM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 3331 battles
  • 700
  • [HVAR] HVAR
  • Member since:
    09-11-2015
The login screen is very buggy, they didnt fix it for years

mallet1492 #10 Posted 22 November 2017 - 05:38 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 495 battles
  • 4
  • Member since:
    01-25-2015
Not happy to see other players having this problem but at least it is not just me. 

View PostMercsn, on 21 November 2017 - 10:23 PM, said:

I seem to sometimes run into trouble when the lobby server hands off to match server and vice versa. Then, I have to close the game, restart, then re-log otherwise it just keeps saying "cannot resolve server" or "server ip not found" or something like that.  The DC's seem random. And had one happen right after starting the game, first match.

 

This seems to be when it happens to me also. Also get the no "Base" thing

CRASHChaffee #11 Posted 28 November 2017 - 02:37 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 2599 battles
  • 26
  • [R-A-W] R-A-W
  • Member since:
    03-03-2014

i keep getting booted today soon as i start a battle so i gotta close the game and reenter a battle already started and deal with high ping and packet loss ive never had a ping better then 110 150 average for the last 4 years

 



Lucky_Breeze #12 Posted 28 November 2017 - 03:00 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 3914 battles
  • 186
  • Member since:
    03-07-2014

its happening again today. I got disconnected 3 times today. 

 



Catch21 #13 Posted 28 November 2017 - 02:09 PM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 2631 battles
  • 370
  • [DOG5] DOG5
  • Member since:
    05-19-2013

Try this, I found it improved things a lot. Still occasionally CTD but not as often. Maybe let us know your mileage too?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users