Jump to content


Packett losses?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

El_Mulo #1 Posted 11 November 2017 - 04:27 AM

    Master Sergeant

  • Member
  • 883 battles
  • 92
  • [CHKAL] CHKAL
  • Member since:
    07-10-2015
I d recently eperienced high ping and packett losses.  Anyone else?
Also from time to time the server disconnect ed me.
Would like some info (if there is any)  Other games run correctly so it s not my internet connection.
Thanks.
What we say to death?

Mercsn #2 Posted 11 November 2017 - 11:35 AM

    First Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 432 battles
  • 2,490
  • Member since:
    04-17-2013
I've also had issues where my net is fine and I get disconnected from the game.  This is usually after a match completes and the game is transferring me from the match server to the lobby server, apparently.   Although, I had one where it kicked me when entering a match (transferring from the lobby to match server).  Trying to relog gave the error as "unable to locate server".  Finally, after closing the game and relaunching and trying a few times, I logged back in and was at the tail end of the match, in the match.  Through all these encounters my net was fine and I could open any webpage no problem and didn't have ping issues when pinging google.com.

All the Important Thread Links (go here for answers!) Might be outdated!

All-in-one thread with 2.0 related guide links.

 

The below was said to me (Mercsn), from a concerned player:

Edited, on 12 March - 2:01PM , said:

and PS...play more, forum less.  Your opinion might be more credible.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users