Jump to content


The Leave Queue button doesn't work


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Huma474 #1 Posted 10 November 2017 - 06:23 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 227 battles
  • 4
  • Member since:
    05-03-2014
Tried exiting the queue a few times now just after joining it, the button does not work. I just greys out when you click it and then leaves you in queue.

Chrismasterski #2 Posted 10 November 2017 - 07:34 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 117 battles
  • 2
  • Member since:
    05-09-2014
It does work, but this has happened to me. My guess is that the matchmaking system has already put you into a match and its just searching for a few more players before it starts putting bots in.

LMG #3 Posted 10 November 2017 - 08:27 PM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 222 battles
  • 183
  • Member since:
    01-26-2012
Yea, I can confirm that if that happens it's because the matchmaker already picked you to form up a match. Otherwise you leave the queue normally

Huma474 #4 Posted 10 November 2017 - 09:20 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 227 battles
  • 4
  • Member since:
    05-03-2014
hm, sounds like the UI need to be changed then to block the button before you get put into a match. I hit the button 4 seconds into a queue and didn't start loading into a match till the timer hit 12 seconds.

Dru83 #5 Posted 11 November 2017 - 01:10 AM

    Master Sergeant

  • Member
  • 176 battles
  • 65
  • [X3M] X3M
  • Member since:
    03-27-2016
It's been that way since a long time before 2.0. Sometimes it already has you in the game and just needs a few seconds, so if you try to leave queue, it'll just appear frozen and then put you in the game.




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users