Jump to content


Rediculous Low FPS


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Safear #1 Posted 03 November 2017 - 11:07 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 415 battles
  • 1
  • Member since:
    07-17-2013

I am scratching my head here. In matches my FPS is dipping to unplayable levels ~20 fps. Even when no action is near by.

 

I have tried a lot in order to troubleshoot this on my end, defragging, updating my vid drivers, compatibly etc. I even lowered the resolution to 1600x1080 which is below my native resolution, and lowered all the setting to the lowest. The FPS still dips to ~20 at times. my pc should be able to run this game. I can play fallout and witcher 3 on it just fine with those set at medium-high.

 

My specs:

Intel Quad Core i7 920 @2.67GHz

10 GB Ram

AMD Radeon R9 200 Series (2GB dedicated RAM) drivers; 17.7.2

 

At this point I am inclined to think it is poor optimization by WG but I don't really know. Any suggestion on what I can do on my end would be appreciated. Or if anyone else is experiencing this.

 

 

 



DrMacintosh #2 Posted 06 November 2017 - 02:16 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 34 battles
  • 5
  • Member since:
    01-20-2014

I'm in the same boat. 

 

I have an 4690k, R9 380, and 8GB of RAM with a 480GB SSD and my fps is very often in the 30-40s at 1080p. 

Windows 10 Fall Creators update, Radeon Crimson 17.7.2 drivers.

 

Games like World of Warships and World of Tanks run in the 60s-70s no problem. 

 

I actually just reset my PC because World of Warships was crashing but now it doesn't. Something is clearly up. 



Cowboyhiho #3 Posted 06 November 2017 - 05:25 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 459 battles
  • 218
  • Member since:
    08-23-2012

Me too, played 1.9 no problem, however with 2.0 much lag, with fps <20 not uncommon.

Trying to like the game, little enthusiasm for a hiho however.



subzer09 #4 Posted 07 January 2018 - 05:31 AM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 12 battles
  • 32
  • [-WS-] -WS-
  • Member since:
    01-26-2012

Same issue here,up til 1.8 or so I was good,now,never get above 30fps,even in a vertical climb with nothing but blue sky

 

AMD Bulldozer 8core 4.1ghz

32 gig DDR31866

GTX 960 4 gig dedicated



Double_O7 #5 Posted 18 January 2018 - 04:16 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 69 battles
  • 3
  • Member since:
    01-29-2012
Still having the same problem




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users