Jump to content


Is the server still down?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

The_Big_Bopper_1 #1 Posted 14 July 2017 - 05:40 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 999 battles
  • 40
  • Member since:
    09-15-2015
I could not logon to the game at all today so I deleted the game and tried to download a new copy but the server would not respond. Anyone else have these issues?

pyantoryng #2 Posted 14 July 2017 - 05:56 PM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 12044 battles
  • 5,952
  • Member since:
    01-26-2012

I'm playing right now...



WoWP makes a great jousting game...especially with the 262 and people busy in furballs...
I am deaf, silent, and fly with unrealistic controls. Do not count on me to carry - my back's already broken from overweight.

GhostPrime #3 Posted 14 July 2017 - 06:04 PM

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 1545 battles
  • 1,881
  • [WGA-B] WGA-B
  • Member since:
    04-22-2013
Server is currently running and operating fine! 


Please read the WOWP Game and Forum rules.
Forum Rules - Game Rules - EULA - TOS
Find us on Facebook!


PzrCanuck #4 Posted 14 July 2017 - 06:47 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 26432 battles
  • 39
  • Member since:
    01-15-2013

Ghost Prime, you are sooo funny!

 



TeamTerrible #5 Posted 14 July 2017 - 06:48 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 45103 battles
  • 1,967
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    12-29-2012

View PostGhostPrime, on 14 July 2017 - 01:04 PM, said:

Server is currently running and operating fine! 

 

fine
[fīn]
ADJECTIVE
  1. of high quality: and we are nowhere close to that
     
     
     
     

 

 

         


ArrowZ_ #6 Posted 14 July 2017 - 07:30 PM

    First Lieutenant

  • Open Beta Tester
  • 9554 battles
  • 2,369
  • Member since:
    08-04-2013
Well it seems a few are running wowp just fine with no indication of lag, while there's  widespread reports of packet losses and rubber band which apparently is across all regions. I'm puzzled why this is the case. And also would like to know how this lag started in the first place. Possible DDOS perhaps? Or is it just a case of server maintenance? 

That Ozi Client Side Lagger

 


The_Big_Bopper_1 #7 Posted 14 July 2017 - 09:17 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 999 battles
  • 40
  • Member since:
    09-15-2015

View PostGhostPrime, on 14 July 2017 - 01:04 PM, said:

Server is currently running and operating fine! 

 

Well thats strange cause I cant even download the installer!

GUNDY_ #8 Posted 14 July 2017 - 09:49 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 9368 battles
  • 581
  • [SICK] SICK
  • Member since:
    11-25-2012

View PostThe_Big_Bopper_1, on 14 July 2017 - 04:17 PM, said:

 

Well thats strange cause I cant even download the installer!

 

Yeah, it's running on life support at the moment.

BRING BACK 1.1!


Chuck_norris10 #9 Posted 15 July 2017 - 12:28 AM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 20983 battles
  • 5,171
  • [300SP] 300SP
  • Member since:
    03-02-2013

View PostGhostPrime, on 14 July 2017 - 11:04 AM, said:

Server is currently running and operating fine! 

 

Well I pinged the ip you told me in pm to and it shows packet loss right now as well as in a few other hops on your end.

 

 


 

BuffaloTime #10 Posted 15 July 2017 - 12:33 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 18491 battles
  • 495
  • Member since:
    03-10-2012

Just got kicked from server. 4 kills. 70 points. I want credit for it towards mission. I want it. I want it. I want it. 

 

Seriously, I want it.

 

:child:






7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users