Jump to content


Need Help Cannot Purchase Plane


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

Raxor_64 #1 Posted 15 April 2017 - 04:40 AM

    Master Sergeant

  • Member
  • 9479 battles
  • 58
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    07-25-2016
I have researched XF-90 but when I click on XF-90 It says research plane but I already have researched Plane it cant show Purchase option any suggestionshot_002.jpgshot_001.jpg

GouIdy #2 Posted 15 April 2017 - 04:54 AM

    First Lieutenant

  • Member
  • 18256 battles
  • 2,414
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    11-18-2013

clear game cache

 

- windows key + R key

- type in  %temp%/wargaming.net/wowp  into the box

- delete cache folder

 



Raxor_64 #3 Posted 15 April 2017 - 05:02 AM

    Master Sergeant

  • Member
  • 9479 battles
  • 58
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    07-25-2016

View PostGouIdy, on 15 April 2017 - 09:54 AM, said:

clear game cache

 

- windows key + R key

- type in  %temp%/wargaming.net/wowp  into the box

- delete cache folder

 

I did this but problem still same



gerr22 #4 Posted 15 April 2017 - 05:08 AM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 14279 battles
  • 198
  • [17SQ] 17SQ
  • Member since:
    12-27-2013
send a ticket bud

GouIdy #5 Posted 15 April 2017 - 05:11 AM

    First Lieutenant

  • Member
  • 18256 battles
  • 2,414
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    11-18-2013

View PostRaxor_64, on 15 April 2017 - 01:02 AM, said:

I did this but problem still same

 

Did you close the game before you cleared the cache?

Raxor_64 #6 Posted 15 April 2017 - 06:01 AM

    Master Sergeant

  • Member
  • 9479 battles
  • 58
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    07-25-2016

View PostGouIdy, on 15 April 2017 - 10:11 AM, said:

 

Did you close the game before you cleared the cache?

 

Thanks Buddy your formula worked problem solved

F_RapThor #7 Posted 02 May 2017 - 04:38 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 27350 battles
  • 6
  • [-WS-] -WS-
  • Member since:
    11-27-2013

Thanks Gouldy same thing happen to me ...

 



Blaster_63 #8 Posted 09 July 2017 - 08:12 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 19184 battles
  • 25
  • Member since:
    07-11-2013

I had the same thing happen today.  WIll try above suggested fix.  Thanks!

 

Yep - It worked.  Thanks again!


Edited by Blaster_63, 09 July 2017 - 08:15 PM.


20thCenturyLtd #9 Posted 09 July 2017 - 08:24 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 18264 battles
  • 1,295
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    11-28-2013
Goudly isn't just an ace pilot, he's also a tech wizard !!

Personnel Officer, Knights of Dracarys

Please PM me if interested in applying or for more information.


Zapperguy #10 Posted 09 July 2017 - 11:32 PM

    First Lieutenant

  • -Community Ace-
  • 33064 battles
  • 2,396
  • [CLOWN] CLOWN
  • Member since:
    04-04-2012

Clearing the cache made easy

If you don't have a shortcut to clear your cache, download this file to your desktop: https://mega.nz/#!QNADnLha!dC3rXoNl_IpzPuH2gumG2BPNm_1ya_YGsqTDb0omHrI

 

I keep mine right next to my WoWP shortcut and clear the cache EVERY time before I start the game. As Gouldy stated, you can only clear your cache if the game is NOT running. To use it you simply double-click it. It takes a split-second and depending on the speed of your PC you may see a dos window flash on the screen. That's it; then, start your game.


 

'Customize Your Carousel' thread - LINK

Custom skins for I-16(L), LBSh, & IL-20 - LINK
 





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users