Jump to content


Game Freezes When Purchasing Belts in Depot


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

MARS_REVENANT #1 Posted 10 April 2017 - 04:45 PM

    Colonel

  • Member
  • 809 battles
  • 7,873
  • [SICK] SICK
  • Member since:
    01-26-2012

Since ammo was on sale this weekend I decided to stock up, however, when I went into Depot, selected Purchase, then selected Belts, the game would freeze.

 

I would have to force the game to shut down.  Cleared Cache, cleared logs, then tried again.  I was able to purchase the belts but it still took a very long time.

 

This happened another 3 or 4 times, clearing cache/logs each time seems to work, but I shouldn't have to do that every time I want to buy ammo.


1.9.x Forum Stats: Colonel; Member; 34638 battles; 7,526 message_img.pngMember since: 01-26-2012

 

I never lose; either I win or I learn.

 


losttwo #2 Posted 10 April 2017 - 05:18 PM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 0 battles
  • 12,612
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012

You need permission from the UN and other countries if you want to purchase belts.

If not then you maybe causing an international incident leading into a war with RU.

So next time ask first then purchase so there are no problems.



GouIdy #3 Posted 10 April 2017 - 05:25 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 6 battles
  • 2,612
  • Member since:
    11-18-2013

Message from the devs

 

 



Disgruntled_WoWP_Vet #4 Posted 10 April 2017 - 05:31 PM

    Senior Master Sergeant

  • Alpha tester
  • 8 battles
  • 136
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    01-26-2012
Gouldy, that pic is even better than your avatar thumbnail :)
You either die a Community Ace, or live long enough to get SICK and become a Community Clown. 

GhostPrime #5 Posted 10 April 2017 - 06:09 PM

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 19 battles
  • 2,152
  • [WGA-B] WGA-B
  • Member since:
    04-22-2013

View PostMARS_REVENANT, on 10 April 2017 - 08:45 AM, said:

Since ammo was on sale this weekend I decided to stock up, however, when I went into Depot, selected Purchase, then selected Belts, the game would freeze.

 

I would have to force the game to shut down.  Cleared Cache, cleared logs, then tried again.  I was able to purchase the belts but it still took a very long time.

 

This happened another 3 or 4 times, clearing cache/logs each time seems to work, but I shouldn't have to do that every time I want to buy ammo.

 

I will look more into this for you. I just was able to reproduce the first part of your issue before clearing the game's cache. Please try clearing your preferences as well as the game cache files. Update this thread if that worked for you. Thanks.


Please read the WOWP Game and Forum rules.
Forum Rules - Game Rules - EULA - TOS
Find us on Facebook!


GouIdy #6 Posted 10 April 2017 - 07:07 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 6 battles
  • 2,612
  • Member since:
    11-18-2013
I just tried it & was successful in purchasing ammo although after selecting belts the loading screen did take about 20 seconds.

MARS_REVENANT #7 Posted 10 April 2017 - 07:28 PM

    Colonel

  • Member
  • 809 battles
  • 7,873
  • [SICK] SICK
  • Member since:
    01-26-2012

View PostGhostPrime, on 10 April 2017 - 01:09 PM, said:

 

I will look more into this for you. I just was able to reproduce the first part of your issue before clearing the game's cache. Please try clearing your preferences as well as the game cache files. Update this thread if that worked for you. Thanks.

 

Ugh.... have to reset all my settings.... will try it.

 

View PostGouIdy, on 10 April 2017 - 02:07 PM, said:

I just tried it & was successful in purchasing ammo although after selecting belts the loading screen did take about 20 seconds.

 

Same issue I was having.  I too was successful, after restarting the game. Not sure if clearing cache helped... just did it anyway.  I'll try multiple different ways tonight.


1.9.x Forum Stats: Colonel; Member; 34638 battles; 7,526 message_img.pngMember since: 01-26-2012

 

I never lose; either I win or I learn.

 


Quesnel #8 Posted 10 April 2017 - 07:37 PM

    Open Beta Survivor

  • Community Ace
  • 49 battles
  • 5,039
  • Member since:
    01-26-2012

View PostMARS_REVENANT, on 10 April 2017 - 07:28 PM, said:

 

Ugh.... have to reset all my settings.... will try it.

 

Keep a backup before clearing?


MARS_REVENANT #9 Posted 10 April 2017 - 07:46 PM

    Colonel

  • Member
  • 809 battles
  • 7,873
  • [SICK] SICK
  • Member since:
    01-26-2012

View PostQuesnel, on 10 April 2017 - 02:37 PM, said:

 

Keep a backup before clearing?

 

yeah... if I still get the same issue I can restore the backup.... but if it fixes the issue I have to go through and reset all my settings using screen shots... lame.

1.9.x Forum Stats: Colonel; Member; 34638 battles; 7,526 message_img.pngMember since: 01-26-2012

 

I never lose; either I win or I learn.

 


Psicko23 #10 Posted 10 April 2017 - 08:36 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 14 battles
  • 2,693
  • [-WS-] -WS-
  • Member since:
    02-04-2014

View PostMARS_REVENANT, on 10 April 2017 - 11:46 AM, said:

 

yeah... if I still get the same issue I can restore the backup.... but if it fixes the issue I have to go through and reset all my settings using screen shots... lame.

 

there is a file called preferences.xml or something along the lines of that. Make a copy of that. That way when you need to reload your preferences, all you do is replace the file with the copy you made. 

Ace_BOTlistic_Cosmo #11 Posted 10 April 2017 - 09:20 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 116 battles
  • 2,091
  • [3NIC] 3NIC
  • Member since:
    01-26-2014

View PostMARS_REVENANT, on 10 April 2017 - 02:46 PM, said:

 

yeah... if I still get the same issue I can restore the backup.... but if it fixes the issue I have to go through and reset all my settings using screen shots... lame.

 

I recommend you send/file a report ticket... these forums are for banter and wallpapers and not for diagnosing software/hardware issues

if the pilot's good, see, I mean, if he's really..sharp, he can barrel that baby in so low [he spreads his arms like wings and laughs],

you oughtta see it sometime, it's a sight. A big plane like a '52. VRROOM! There's jet exhaust, fryin' chickens in the barnyard.


FreeFOXMIKE #12 Posted 11 April 2017 - 07:08 PM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 560 battles
  • 6,517
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011

View PostMARS_REVENANT, on 10 April 2017 - 01:28 PM, said:

 

Ugh.... have to reset all my settings.... will try it.

 

 

Same issue I was having.  I too was successful, after restarting the game. Not sure if clearing cache helped... just did it anyway.  I'll try multiple different ways tonight.

 

 I have a "Clean game ,and one with skins added for  a better look , maybe try doing it one a clean install I do not use gold Ammo so I can not say if this will help ,but if it fails to do so just uninstall the clean game if you need the space. 

Edited by FreeFOXMIKE, 11 April 2017 - 07:10 PM.

           332 Virtual  Fighter  Group

 


MARS_REVENANT #13 Posted 11 April 2017 - 07:20 PM

    Colonel

  • Member
  • 809 battles
  • 7,873
  • [SICK] SICK
  • Member since:
    01-26-2012

View PostFreeFOXMIKE, on 11 April 2017 - 02:08 PM, said:

 

 I have a "Clean game ,and one with skins added for  a better look , maybe try doing it one a clean install I do not use gold Ammo so I can not say if this will help ,but if it fails to do so just uninstall the clean game if you need the space. 

 

I don't use gold. I was purchasing universal.  It didn't freeze up on me last night, but still took a long time to lead the belts.

1.9.x Forum Stats: Colonel; Member; 34638 battles; 7,526 message_img.pngMember since: 01-26-2012

 

I never lose; either I win or I learn.

 


FreeFOXMIKE #14 Posted 11 April 2017 - 07:54 PM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 560 battles
  • 6,517
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011

View PostMARS_REVENANT, on 11 April 2017 - 01:20 PM, said:

 

I don't use gold. I was purchasing universal.  It didn't freeze up on me last night, but still took a long time to lead the belts.

 

 well still I have found a clean game with no mods of any sort will work when a modded game will not example a game with skins will sometimes lock up as of last update but I can exit and goto a clean game and sometimes enter prior to being shot down or crashing  ( can it be just my PC maybe but I know it work last ditch effort )

Edited by FreeFOXMIKE, 11 April 2017 - 07:55 PM.

           332 Virtual  Fighter  Group

 


MARS_REVENANT #15 Posted 11 April 2017 - 07:56 PM

    Colonel

  • Member
  • 809 battles
  • 7,873
  • [SICK] SICK
  • Member since:
    01-26-2012

View PostFreeFOXMIKE, on 11 April 2017 - 02:54 PM, said:

 

 well still I have found a clean game with no mods of any sort will work when a modded game will not example a game with skins will sometimes lock up as of last update but I can exit and goto a clean game and sometimes enter prior to being shot down or crashing  ( can it be just my PC maybe but I know it work last ditch effort )

 

At the time I was having this issue, there were no mods/skins installed.  It was as clean as you can get.  I have since installed mods.

1.9.x Forum Stats: Colonel; Member; 34638 battles; 7,526 message_img.pngMember since: 01-26-2012

 

I never lose; either I win or I learn.

 


FreeFOXMIKE #16 Posted 12 April 2017 - 04:16 AM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 560 battles
  • 6,517
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011

View PostMARS_REVENANT, on 11 April 2017 - 01:56 PM, said:

 

At the time I was having this issue, there were no mods/skins installed.  It was as clean as you can get.  I have since installed mods.

ahhhhhhhhhhhhhhhh it sensed you were getting mods so that why  lol , naw I will say this is the weirdest game I have ever had as far as random problems and problems randomly across many systems ​

I am use to ok he had a certain vid card or a certain joystick and he had problems so I well within that day, but here its all over the spectrum  makes getting fixes done hard as all get out  


Edited by FreeFOXMIKE, 12 April 2017 - 04:17 AM.

           332 Virtual  Fighter  Group

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users