Jump to content


now the sound cuts out for a second every few seconds


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

anamals53 #1 Posted 09 January 2017 - 10:51 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 16237 battles
  • 50
  • Member since:
    05-25-2012
today when I logged  on started to enter battles ,,,the sound is cutting out every few seconds . found that annoying to say the least , hope it is just a server glitch and will be fixed soon. 

losttwo #2 Posted 10 January 2017 - 02:26 AM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 29858 battles
  • 12,239
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012
update your sound card

RedSpartacus #3 Posted 10 January 2017 - 12:37 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 16014 battles
  • 1,343
  • [GW__S] GW__S
  • Member since:
    02-02-2014
Interesting, I realized some cut outs yesterday too.
  RUN WITH THE PACK

Ace_BOTlistic_Cosmo #4 Posted 10 January 2017 - 03:15 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 19459 battles
  • 1,340
  • [WHAWK] WHAWK
  • Member since:
    01-26-2014

View PostRedSpartacus, on 10 January 2017 - 07:37 AM, said:

Interesting, I realized some cut outs yesterday too.

 

I have not experienced any sound problems. Many times sound issues are PC related (hard/software), yet RedSparta also had issues so there could be something in game. If it continues and you can't fix it you may want to file a support ticket (yes, I said it.)

if the pilot's good, see, I mean, if he's really..sharp, he can barrel that baby in so low [he spreads his arms like wings and laughs],

you oughtta see it sometime, it's a sight. A big plane like a '52. VRROOM! There's jet exhaust, fryin' chickens in the barnyard.


RedSpartacus #5 Posted 10 January 2017 - 04:13 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 16014 battles
  • 1,343
  • [GW__S] GW__S
  • Member since:
    02-02-2014

To be more precise the sound cut out when I pulled the trigger of my joystick. No sound for a second. Then engine sound recovered followed by the shooting noise.

This happened to me in some but not all battles.


  RUN WITH THE PACK

scipionmk #6 Posted 10 January 2017 - 05:34 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 28106 battles
  • 511
  • [-WS-] -WS-
  • Member since:
    08-10-2013
Check your headphones/speakers cables.

anamals53 #7 Posted 11 January 2017 - 11:39 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 16237 battles
  • 50
  • Member since:
    05-25-2012
Thanks everyone for the advice . I have checked all , it is only happening in game . I can watch live tv, watch u-tube , listen to music , and videos from news . the sound is fine then , so it is not my internet connection either . Not being an IT professional or expert , my guess is an issue with the na server that I play through . It was all good yesterday ,, but now it is back .:( .... Oh well I can always shoot P80's with my other birds if I can't earn one :)  See Ya when it clears up<i..... I did file a ticket , downloaded client check tool ???? which my a/v immediately spit out . and said had a bad rep ... might try a un / reinstall. 

Edited by anamals53, 11 January 2017 - 11:47 PM.


anamals53 #8 Posted 22 January 2017 - 02:52 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 16237 battles
  • 50
  • Member since:
    05-25-2012
The sound issue cleared without anything done on my end . I must thank WG for a timely response and genuine interest in my problem which was unexpected from what I had read on the forums . :honoring:




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users