Jump to content


Battle results with replay

battle results replay automatic store

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

RedSpartacus #1 Posted 29 November 2016 - 12:22 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 0 battles
  • 1,521
  • Member since:
    02-02-2014

Would it be possible to store the battle result with the replays ?

If this is not possible could a setting be introduced that allows storing the battle results automatically into a folder bearing the same name as the replay ?


 


 


  RUN WITH THE PACK

losttwo #2 Posted 29 November 2016 - 12:37 PM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 8722 battles
  • 14,697
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012

I usually screen shot the battle results so I can add them to the replay later.

 



Zapperguy #3 Posted 29 November 2016 - 12:54 PM

    First Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 63 battles
  • 2,820
  • [CLOWN] CLOWN
  • Member since:
    04-04-2012

If it's a battle that I want to see the replay, like losttwo, I just take a screenshot so I can find the right replay later working backwards from the time I took the screenshot. I understand your request, but I'm sure WG won't be changing anything, and I'm not sure it's even possible to truly associate the two. You could change where your replay's are saved and store them in the WoWP folder within your pictures folder (default screenshot location), but it wouldn't recognize which screenshots go with which replays.

 



RedSpartacus #4 Posted 29 November 2016 - 01:09 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 0 battles
  • 1,521
  • Member since:
    02-02-2014

I should have added that to my first post, I know how to take a screenshot and where to find it. The thing is that I always forget to take one when there is a forum contest going on. Being lazy and usually let the computer do the boring tasks I could see a function like this being handy. Beside the contests I sometimes wish having the results at hand watching a replay later after having finished playing.

If a human can click 'take screenshot' a program should be able to do the same.

It's a request which I hope might be passed on to the developers.


 


  RUN WITH THE PACK

Claudio67 #5 Posted 29 November 2016 - 01:54 PM

    Second Lieutenant

  • Open Beta Tester
  • 545 battles
  • 1,547
  • Member since:
    08-03-2013
Up to version 1.2 I think (although there were no replays then) the results screen was in battle (neither you couldn't retrieve it later as now with the bottom right button which is what I do when I remember it before exit the game). Technically it must be possible, but there's a big chance that they screw many things in the process.

raulv04 #6 Posted 29 November 2016 - 03:58 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 0 battles
  • 2,457
  • Member since:
    12-14-2013

View PostClaudio67, on 29 November 2016 - 07:54 AM, said:

...but there's a big chance that they screw many things in the process.

 

Or not doing it at all :sceptic:





Also tagged with battle results, replay, automatic, store

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users