Jump to content


JoyStick Issues?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Olaffe #1 Posted 17 July 2015 - 07:50 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 13780 battles
  • 1,226
  • Member since:
    11-15-2013

I have this intermittent problem with my joystick.  I bought a new one, Logitech 3d extreme and seem to have the same problem? When I unplug the joystick and plug it in again, it seems to fix it.  However, the problem keeps coming back?  Any suggestions?

thanks

Bill

Attached Thumbnails


Edited by RealWildBill, 17 July 2015 - 07:52 PM.


Olaffe #2 Posted 17 July 2015 - 07:51 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 13780 battles
  • 1,226
  • Member since:
    11-15-2013

When I unplug the joystick and plug it in again, it seems to fix it.  However, the problem keeps coming back?  Any suggestions?

thanks

Bill



Rob7183 #3 Posted 17 July 2015 - 08:01 PM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 17172 battles
  • 400
  • [SF] SF
  • Member since:
    03-01-2015
Apparently, you hang a little to the right....:teethhappy:  I don't have a joystick, but a couple clanmates use this same setup.  I'll ask tonight.

Edited by Rob7183, 17 July 2015 - 08:16 PM.

Rob7183.png 


losttwo #4 Posted 17 July 2015 - 08:15 PM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 29924 battles
  • 12,456
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012

Mine hangs to left but doesn't really seem to be an issue...:hiding:

and remember if you unplug it and plug it back in more than 4 hours please see a physician.


Edited by losttwo, 17 July 2015 - 08:17 PM.


subwolve #5 Posted 17 July 2015 - 10:48 PM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 5104 battles
  • 198
  • [VULCN] VULCN
  • Member since:
    07-17-2012
i had the same issue and it was resolved the same way

DrSinister #6 Posted 17 July 2015 - 11:56 PM

    High-Tech Medic

  • -Community Ace-
  • 4758 battles
  • 3,904
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    01-26-2012
Have you tried to recalibrate your JS in windows?  Also have you tried different USB ports??  I had this similar issue a long time ago with my 1st Logi 3D Pro and when I switched to a different port it had a long term fix. 

Olaffe #7 Posted 18 July 2015 - 07:21 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 13780 battles
  • 1,226
  • Member since:
    11-15-2013

View PostDrSinister, on 17 July 2015 - 03:56 PM, said:

Have you tried to recalibrate your JS in windows?  Also have you tried different USB ports??  I had this similar issue a long time ago with my 1st Logi 3D Pro and when I switched to a different port it had a long term fix. 

 

No, I did not try to recalibrate it.  Yes, I tried other ports.  Seems to be working now?  I'll try recalibration. Thanks

King_James_elc #8 Posted 20 July 2015 - 08:31 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 9821 battles
  • 45
  • [-BFS-] -BFS-
  • Member since:
    09-24-2013

I'm having same issues but much more often recently (couple of weeks?). Sometimes, unplug/plug back does not fix it. Worst case I change to mouse during the battle (just to do some damage and contribute to team).

 

Recalibration, changing ports doesn't seem to mitigate the issue. I'm thinking maybe I need to buy a new one, but not sure.

 


 

 

King_James_elc.png


K3VL4R #9 Posted 11 October 2015 - 09:38 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 442 battles
  • 43
  • [DHO3] DHO3
  • Member since:
    10-30-2012
Check your Joystick drivers!   Mine just quit working from a Wins 10 32/64bit update( I was using WIN 10 default drivers). Currently Saitek doesn't have an update neither ..... (Mad Catz F.L.Y.5 Stick)

A Wingman is only allowed to say three things: "Two", "Bingo", and "Lead, ......you're on Fire"




2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users