Jump to content


1.7 bugs

Bugs rockets targeting

  • Please log in to reply
38 replies to this topic

treebeard007 #1 Posted 19 February 2015 - 08:22 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 72 battles
  • 26
  • [ACES_] ACES_
  • Member since:
    01-26-2012

Hello all, here are more bugs that have not been fixed for 1.7:

 

firing rockets there is no animation for rockets "flying" through air. IE the rockets are invisible.

 

when you are targeting an enemy plane and shoot it down or it dies, you can not switch (next target key) another enemy plane. target is still locked. sometimes until that plane reaches the ground...

 

When loading into game "I" do not get a count down... so far no one else has said anything about this.

 

planes stop maneuvering sometimes and this is not a ping issue. 

         there is also a bug where you stop maneuvering and the camera is moving around like in free camera view mood.

 

 

FPS crashes... I have done several bench mark tests to make sure nothing is wrong with my GPU or CPU, (all top of line) and WoWP right now with 1.7 is having huge swings with FPS.... my normal is 250, and i have had it drop to 10fps. This has only happened 3 times out of like 15 battles so far. Not sure if this has something to do with client crashing for other ppl.

 

Clan emblem is not visible on all clan planes. 

 

lastly if you are watching a player in ghost mood (when your dead):

1st new map issues you get stuck under neath the map looking up, or (new map) you start spinning around like crazy

2nd older maps you sometimes get stuck when player dies and your viewing that player.

 

 

 



Darcel_Jones #2 Posted 19 February 2015 - 08:31 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 0 battles
  • 659
  • Member since:
    01-26-2012
Hell I CAN'T EVEN CONNECT! Just say's connecting,forever...

dityboycom #3 Posted 19 February 2015 - 08:31 PM

    Colonel

  • Member
  • 1 battle
  • 9,287
  • [BAGG] BAGG
  • Member since:
    08-23-2014
So... all the things mentioned on the test server with a few added yummies. Glad to see WG is keeping to par with their patch releases.

RedSpartacus #4 Posted 19 February 2015 - 08:39 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 0 battles
  • 1,521
  • Member since:
    02-02-2014

View Postdityboycom, on 19 February 2015 - 04:31 PM, said:

So... all the things mentioned on the test server with a few added yummies. Glad to see WG is keeping to par with their patch releases.

 

Most likely it's on the list for patch 1.7.1
  RUN WITH THE PACK

dityboycom #5 Posted 19 February 2015 - 08:46 PM

    Colonel

  • Member
  • 1 battle
  • 9,287
  • [BAGG] BAGG
  • Member since:
    08-23-2014

View PostRedSpartacus, on 19 February 2015 - 03:39 PM, said:

 

Most likely it's on the list for patch 1.7.1

 

Most likely.

 

Enjoy half finished content for months while we figure out how to fix problems we should have fixed before we released the patch but decided to do it anyway because everyone wanted GAA so screw the problems, it's not like we could have released the GAA with out the rest of the pathc.



dityboycom #6 Posted 19 February 2015 - 08:47 PM

    Colonel

  • Member
  • 1 battle
  • 9,287
  • [BAGG] BAGG
  • Member since:
    08-23-2014

It would be awesome if they would stop making drastic changes to the game. Every time they try they fail, and we have to suffer for months before we either A. get used to it and forget about it or B. they release another major patch with new issues to make us forget about the old ones.

 

The lack of confidence never fails to be reinforced by WG and their update team.

 

Seriously they need to start doing mini updates and easing changes in the game, rather than these big massive updates " HERE COMES 1.7 BOYS! NEW AND IMPROVED EVERYTHING! None of it will work for months!"

 

I hope to see a 1.7.0.1, 1.7.0.2, 1.7.0.3, etc...


Edited by dityboycom, 19 February 2015 - 08:49 PM.


treebeard007 #7 Posted 19 February 2015 - 08:47 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 72 battles
  • 26
  • [ACES_] ACES_
  • Member since:
    01-26-2012

Also:

 

rockets do not explode there is no explosion in Air or ground... So i cant tell if they are doing dmg from air burst.

 

dmg from hitting GA's seems unaffected.

 

lastly:

Planes seem to be less responsive than they used to be... kinda like in 1.5 will need more testing to see just how bad ect.



losttwo #8 Posted 19 February 2015 - 09:11 PM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 5412 battles
  • 13,986
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012
interesting, I am not having any problems.

EasternDragon_2014 #9 Posted 19 February 2015 - 09:19 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 4 battles
  • 1,206
  • Member since:
    05-08-2014

View PostDarcel_Jones, on 19 February 2015 - 08:31 PM, said:

Hell I CAN'T EVEN CONNECT! Just say's connecting,forever...

Same problem as I have :(



dityboycom #10 Posted 19 February 2015 - 09:22 PM

    Colonel

  • Member
  • 1 battle
  • 9,287
  • [BAGG] BAGG
  • Member since:
    08-23-2014

View PostDarcel_Jones, on 19 February 2015 - 03:31 PM, said:

Hell I CAN'T EVEN CONNECT! Just say's connecting,forever...

 

View PostEasternDragon_2014, on 19 February 2015 - 04:19 PM, said:

Same problem as I have :(

 

Call your ISP

Inform them they broke your path to Wargaming.

????

Profit



Noreaga #11 Posted 19 February 2015 - 09:23 PM

    Captain

  • Closed Beta Tester
  • 8 battles
  • 3,065
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    03-05-2012

i am so concerned that this stuff got through testing since i know many testers had this problem and mentioned it. I know they will concentrate on the RU players feedback but did RU really not get this problem at all?

 

 

hope it gets fixed for everyone soon, 1.5 used up all the left over patience for this crap.


Nimis obnoxii curare


DrSinister #12 Posted 19 February 2015 - 09:49 PM

    High-Tech Medic

  • -Community Ace-
  • 121 battles
  • 4,228
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    01-26-2012

View Postdityboycom, on 19 February 2015 - 04:22 PM, said:

 

 

Call your ISP

Inform them they broke your path to Wargaming.

????

Profit

 

Right, yet its all different people from different parts of the USA all having different ISPs having the same Connecting Server issue, I can understand if its all the users having this issue is from 1 ISP company.

x_WARHOG_x #13 Posted 19 February 2015 - 10:29 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 1 battle
  • 644
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    12-07-2013
All this crap was on the CT and players informed them of these bugs but as usual WG disregarded all said input and pushed another flawed patch to live so really just par for course........:facepalm:

Sneaking up on your six.....................


209 #14 Posted 19 February 2015 - 10:30 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 8 battles
  • 571
  • Member since:
    02-20-2013
Working as expected

209 #15 Posted 19 February 2015 - 10:32 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 8 battles
  • 571
  • Member since:
    02-20-2013
Working fine for me sorry double post

Edited by 209, 19 February 2015 - 10:33 PM.


SixSheep #16 Posted 19 February 2015 - 10:49 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 16
  • [R-R-R] R-R-R
  • Member since:
    08-25-2014

View PostDrSinister, on 19 February 2015 - 09:49 PM, said:

 

Right, yet its all different people from different parts of the USA all having different ISPs having the same Connecting Server issue, I can understand if its all the users having this issue is from 1 ISP company.

 

So, you mean all comcast user will have this problem? However, even I tried on mobile hotspot with T-Mobile, ATT, still can't log into server.

Edited by SixSheep, 19 February 2015 - 10:55 PM.


losttwo #17 Posted 19 February 2015 - 11:13 PM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 5412 battles
  • 13,986
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012

the good news is Wargaming is faster at fixing things than Comcast.

That is also why I don't have Comcast anything anymore.



Tonzzo #18 Posted 20 February 2015 - 01:03 AM

    Captain

  • Member
  • 702 battles
  • 3,052
  • Member since:
    11-14-2013

PAR OF THE COURSE!

 

 

A lesson never learned you are doomed to repeat!

You get what you pay for.

Fool me once shame on me fool me twice....

yadda yadda yadda....


 

Its nothing new and we should all be use to this by now....   :sceptic:



 


ViolentAngel #19 Posted 20 February 2015 - 01:39 AM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 0 battles
  • 1,809
  • Member since:
    12-03-2013

So far, I haven't had a single one of these or any other glitches yet...

 

gfx drivers up to date? mods installed? cache cleared?


"Fiery the Angels rose, & as they rose deep thunder roll’d"

-- William Blake


Mind_Eraser #20 Posted 20 February 2015 - 01:44 AM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 29 battles
  • 1,879
  • [THIEF] THIEF
  • Member since:
    11-28-2013

I experienced my first game crash after 10 or so games. Then Server disconnect once I did connect. I re-connected and was able to view my hanger but nothing else. Everything else was in loading mode.

Went into battle and game was fine however.


 






Also tagged with Bugs, rockets, targeting

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users