Jump to content


Update 1.7 Release


  • Please log in to reply
95 replies to this topic

Carl_the_Cuttlefish #41 Posted 19 February 2015 - 06:14 PM

    Second Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 20 battles
  • 1,416
  • Member since:
    11-06-2012
I'm actually impressed. The graphics are cleaner (significantly so although my FPS is a tad low), I got a crit hit on a La 7 and chopped his wing off and he died, sounds are better, the Uhu is a lot of fun.... Client side changes coming soon should definatley help. I like the new maps. I think this is one of the best updates in quite a while!

"It's about to get real inky in here!!!"

- Carl the Cuttlefish, the artist formerly known as S01836775, now in an all new user friendly format.

I hope it doesn't sound like I'm whining in my posts 

And why do we balance???


SoldatKreg #42 Posted 19 February 2015 - 06:25 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 2681 battles
  • 79
  • [AMISH] AMISH
  • Member since:
    12-20-2013

I too cannot connect.  Getting the dreaded box saying "World of Warplanes has stopped working" I'll reboot my machine then see what happens.

 

update, restarted PC.  same.  computer hangs up when loading hanger.  guess no WoWP for me tonight


Edited by SoldatKreg, 19 February 2015 - 06:44 PM.


Senior1 #43 Posted 19 February 2015 - 07:36 PM

    Senior Airman

  • Closed Beta Tester
  • 6 battles
  • 17
  • Member since:
    01-31-2012

crashing after update, never had a problem in last 2 yrs. Tried several times after update, crash.

Windows 8.1, same computer for over a year.


Edited by Senior1, 19 February 2015 - 07:38 PM.


pink_baron #44 Posted 19 February 2015 - 08:12 PM

    Senior Master Sergeant

  • Member
  • 0 battles
  • 170
  • Member since:
    04-14-2014

Got the "connecting to server..." forever after updating 1.7. Never had any problem for the previous patch updates.

i5 4670k system for over a year; Evga GTX 760 card for 3 months; Windows 7 64bit



Parisienne #45 Posted 19 February 2015 - 08:18 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 274 battles
  • 766
  • [-WS-] -WS-
  • Member since:
    11-18-2013

View PostCainAmy666, on 19 February 2015 - 06:39 AM, said:

heres a thought.. mine ok. when i play grand thieft auot 4? on ps2.heres what really happens. 1 i put game in ps2, i then wait 10sec if that. click on load save game, click save file. click less then 10 sec later. WHAT i in game playing. now anyonw how long was that. less then 5mins tops. woWHATEVER takes 20mins AFTER we can maybe log in said game. WAIT ANOTHER 20+ MINS. for game 2 downlaod to cpu,, ANOTHER 20mins for game TO REALLY update.. wow over 1hour. yes i get it takes time to do anything. in life but holy *hit.  mr miss wg please  learn and read this. if it wasnt for da fact that ps or xobox WONS wowhatever, ye would never see me here. as for rest bet some poeple who bother playing any wowhatever would agree.  i call it wowhatever cuz wg have 3 games that sux somewhat. NONONONO warthunder same and i deleted thier a88 long ago. same 8hit

 

What dialect is that? 

 

 


Parisienne #46 Posted 19 February 2015 - 08:26 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 274 battles
  • 766
  • [-WS-] -WS-
  • Member since:
    11-18-2013

View PostSenior1, on 19 February 2015 - 01:36 PM, said:

crashing after update, never had a problem in last 2 yrs. Tried several times after update, crash.

Windows 8.1, same computer for over a year.

 

Do you have any mods installed? Mods could be the cause. 

 

 


dmarsha9 #47 Posted 19 February 2015 - 08:40 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 810
  • Member since:
    01-26-2012

View PostBuubyTrap, on 19 February 2015 - 11:58 AM, said:

I only have the 15_frontier_hd.pkg one.

 

 

Wana sell it ?

 

The thought of reinstalling just because of a 200k file. blah


 

 

SoldatKreg #48 Posted 19 February 2015 - 09:27 PM

    Master Sergeant

  • Member
  • 2681 battles
  • 79
  • [AMISH] AMISH
  • Member since:
    12-20-2013
No mods.  I did have an arty sight mod for WoT that is XVM but no mods for WoWP.  Uninstalled the WoT mod hoping that would help but no go.  If there's a bunch of us having problems, I'll bet its a thing where there will be a micro patch coming out in the next day or so.  I just hope it's in time for the weekend so I can play the 3X.  It would be a shame to do an update that has issues and then leave us with no way to play with such nice specials.

DrSinister #49 Posted 19 February 2015 - 09:32 PM

    High-Tech Medic

  • -Community Ace-
  • 128 battles
  • 4,295
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    01-26-2012
I just hope I and others get compensated for the lost of premium time because of this infinite connecting server log in bug.

Carl_the_Cuttlefish #50 Posted 19 February 2015 - 09:55 PM

    Second Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 20 battles
  • 1,416
  • Member since:
    11-06-2012

View PostDrSinister, on 19 February 2015 - 02:32 PM, said:

I just hope I and others get compensated for the lost of premium time because of this infinite connecting server log in bug.

 

I've always been scared to buy premium time because of things like that, which could have happened to me just like it happened to others. 

"It's about to get real inky in here!!!"

- Carl the Cuttlefish, the artist formerly known as S01836775, now in an all new user friendly format.

I hope it doesn't sound like I'm whining in my posts 

And why do we balance???


Darcel_Jones #51 Posted 19 February 2015 - 11:00 PM

    Command Chief Master Sergeant

  • Member
  • 181 battles
  • 665
  • Member since:
    01-26-2012

View PostDrSinister, on 19 February 2015 - 04:32 PM, said:

I just hope I and others get compensated for the lost of premium time because of this infinite connecting server log in bug.

 

I certainly second this,I would kill myself if I did the math on what I have spent on this game up to this point,and wasted premium time ain't cheap.

XDANGEROUSX #52 Posted 19 February 2015 - 11:25 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-25-2015

well great job guys .. after installing this update .. the game wont run .. it loads ... I log into server it loads .. .updates hanger .. and poof.... it stops working ... ive tried every compatibility mode ..

 

im running a i7 4770k ... and it ran fine till this update ? fill me in on why ... any clues ?/

 



Senior1 #53 Posted 20 February 2015 - 12:09 AM

    Senior Airman

  • Closed Beta Tester
  • 6 battles
  • 17
  • Member since:
    01-31-2012

still crashing after log in, here you go:

 

Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    worldofwarplanes.exe
  Application Version:    1.7.1.0
  Application Timestamp:    54e47313
  Fault Module Name:    igdumdim32.dll
  Fault Module Version:    10.18.10.3308
  Fault Module Timestamp:    52379dd7
  Exception Code:    c0000005
  Exception Offset:    000ba5a9
  OS Version:    6.3.9600.2.0.0.768.101
  Locale ID:    1033
  Additional Information 1:    5861
  Additional Information 2:    5861822e1919d7c014bbb064c64908b2
  Additional Information 3:    d1d9
  Additional Information 4:    d1d94a13d3609d6b740644c12508f581

 



gunmun #54 Posted 20 February 2015 - 12:47 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 151 battles
  • 1
  • [MLPVA] MLPVA
  • Member since:
    04-12-2014
Yeah since I installed the update. The game seems to crash Just as the hanger pops in. I got no mods so that can't be it,

CainAmy666 #55 Posted 20 February 2015 - 02:33 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 1138 battles
  • 107
  • Member since:
    01-26-2012
ANOTHER FKING GAME CRASH. repeatly happens. how does wg even have a job?.. SELL WOWP  to sony or xobox least they can make a game that ALWAYS works. btw team 1 stop suxing least i try when i can.

honorabili #56 Posted 20 February 2015 - 02:43 AM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 6012 battles
  • 1,595
  • [OWSS] OWSS
  • Member since:
    01-26-2012
This patch is buggy as hell. It won't show me in que, then logs me off, then I login and supposedly I was in a game and I'm already shot down. Never seen this level of bug in the other patches.

betazmag #57 Posted 20 February 2015 - 05:15 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 62 battles
  • 105
  • [HAND] HAND
  • Member since:
    01-26-2012

View PostJoe42666, on 18 February 2015 - 02:29 PM, said:

i would rather have clan wars than more planes

 

 

I would rather have more players online, than WG concentrating on clan wars. Lets bring back many of the players that left the game, and then worry about CW. How many players are in game, say on a weekend? 

Edited by betazmag, 20 February 2015 - 05:30 AM.


rising_G #58 Posted 20 February 2015 - 02:22 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    02-16-2015

Please tell me if i can play a game since when???

only monitor show me "connecting to server"

Is there the conpensation for the time when i cannot connet???



talon19912 #59 Posted 20 February 2015 - 02:28 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    02-19-2015
I'm also getting the infinite connecting to server notification. While I have average skill with computers. I have no clue what's causing it. I'm of like mind with a few others who believe (not sure if though) it's probably a problem with the latest patch. I've never played this game before and I really want to, but with this bug I can't even log into the game in the first place.

DA_8emUp #60 Posted 20 February 2015 - 04:35 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    07-09-2014

1.7 just crashes repeatedly for me before i get in the hangar, Msg reads "Detecting graphics card may take up to 15 sec" Then windows modal unable to resolve crash issues

Ive updated graphics driver, updated windows, reinstalled 1.7 from web download, dumped the cache, cleared my temp files and had ZERO issues running the last versions.

STILL, no resolution.


SOS!!!!!






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users