Jump to content


Patcher crashes on install

crashes

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Winse #1 Posted 17 January 2015 - 07:12 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    02-28-2014

I need some help here people.

First time installing WoWP and I can not get past the install. It crashes around 20% to 50% of the install. This is the error message it gives me and I have looked for the log files with no luck. I have installed it twice with no luck.

 

Attached Thumbnails



ParanoiaXtreme_PRX #2 Posted 17 January 2015 - 07:24 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 1203 battles
  • 2,862
  • Member since:
    11-12-2013

View PostWinse, on 17 January 2015 - 07:12 PM, said:

I need some help here people.

First time installing WoWP and I can not get past the install. It crashes around 20% to 50% of the install. This is the error message it gives me and I have looked for the log files with no luck. I have installed it twice with no luck.

 

 

 uninstall and permanently delete everything related to WoWP. then reinstall the launcher and see how it goes.



Winse #3 Posted 17 January 2015 - 08:22 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    02-28-2014

I uninstalled WoWP and deleted the folder it was installed into. I reinstalled to a different location and I still got the same message on the install part after the 5.6gb download.

What now?



ParanoiaXtreme_PRX #4 Posted 17 January 2015 - 08:28 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 1203 battles
  • 2,862
  • Member since:
    11-12-2013

View PostWinse, on 17 January 2015 - 08:22 PM, said:

I uninstalled WoWP and deleted the folder it was installed into. I reinstalled to a different location and I still got the same message on the install part after the 5.6gb download.

What now?

 

did you remove those files from your recycling bin as well?

 



Winse #5 Posted 17 January 2015 - 09:57 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    02-28-2014

View PostMarith29, on 17 January 2015 - 08:28 PM, said:

 

did you remove those files from your recycling bin as well?

 

 

I did, i uninstalled and than deleted the fold and emptied the recycle bin.

 

 



raulv04 #6 Posted 17 January 2015 - 10:01 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 0 battles
  • 2,457
  • Member since:
    12-14-2013
OK, Winse. Try downloading the installer again and see how it goes from there. There might be some corrupt files in your version. Also, check if you have a spotty internet connection. That's also the cause why some files may be corrupt.

ParanoiaXtreme_PRX #7 Posted 17 January 2015 - 11:23 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 1203 battles
  • 2,862
  • Member since:
    11-12-2013

View Postraulv04, on 17 January 2015 - 10:01 PM, said:

OK, Winse. Try downloading the installer again and see how it goes from there. There might be some corrupt files in your version. 

He already has



Winse #8 Posted 18 January 2015 - 01:34 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    02-28-2014
I would like to know what else I can do.

Gary_62 #9 Posted 18 January 2015 - 02:02 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 106 battles
  • 250
  • [-D_D-] -D_D-
  • Member since:
    07-11-2012

Try sending in a ticket tec support might know how to help you and

find your problem


" REMEMBER no mater were you go there you are" (pig killer from Mad Max beyond Thunder Dome)





Also tagged with crashes

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users