Jump to content


Logitech 3d Pro settings in 1.6


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Olaffe #1 Posted 18 November 2014 - 06:17 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 26 battles
  • 1,226
  • Member since:
    11-15-2013
I got mine set on default and it seems good.  Have any of you tweaked your controls for this patch?

tahee59 #2 Posted 18 November 2014 - 06:34 PM

    Second Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 22 battles
  • 1,804
  • Member since:
    07-31-2012
I just run mine on default

von_Krimm #3 Posted 18 November 2014 - 06:52 PM

    Feedback Airedale

  • Community Ace
  • 435 battles
  • 1,348
  • Member since:
    01-09-2012
default settings are most acceptable in this patch.
I like my <CENSORED> like I like my <CENSORED> ; aged <CENSORED> to <CENSORED> years and mixed-up with <CENSORED> .If you take fire from the spouse-AA about the former, launch flares and dump chaff: $$$visa$$$amex$$$vonKrimm2.png

DrSinister #4 Posted 18 November 2014 - 08:32 PM

    High-Tech Medic

  • -Community Ace-
  • 121 battles
  • 4,226
  • [DRACS] DRACS
  • Member since:
    01-26-2012

I feel that I am a bit twitchy with the JS so my X and Y curves are a mild S.

 

Also my slip compensation is 0%, Camera Inertia is 0% (because at 50% the crosshair seems to move while rolling and pitching).  Besides those changes everything else is default.



Chuck_norris10 #5 Posted 18 November 2014 - 11:40 PM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 2249 battles
  • 6,374
  • [300SP] 300SP
  • Member since:
    03-02-2013

View PostDrSinister, on 18 November 2014 - 01:32 PM, said:

I feel that I am a bit twitchy with the JS so my X and Y curves are a mild S.

 

Also my slip compensation is 0%, Camera Inertia is 0% (because at 50% the crosshair seems to move while rolling and pitching).  Besides those changes everything else is default.

 

Same as me but I set a few dead zones on pitch and roll.

Good thing i'm not this twitchy on the joysticks at work or I would have killed a few people allready including myself. lol!


 

 


 

hyghlandr #6 Posted 28 November 2014 - 07:48 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 97
  • Member since:
    09-13-2012
joystick works good with hvy fighters and attackers. but targeting still jittery in my fighters. have noticed a 2-3% drop in accuracy over last few hundred battles. Still do more dmg with mouse and keyboard set up then Joystick in my fighters. just bought a game pad last nite.  But wont get to try it for awhile taking a break from the game til hopefully War gaming fixes some of the issues.

Chuck_norris10 #7 Posted 19 December 2014 - 01:15 PM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 2249 battles
  • 6,374
  • [300SP] 300SP
  • Member since:
    03-02-2013
Nice to see my joystick now behaves like it did in closed beta. Running at default too!:medal:

 

 


 

RedSpartacus #8 Posted 19 December 2014 - 01:41 PM

    Second Lieutenant

  • Member
  • 0 battles
  • 1,521
  • Member since:
    02-02-2014

Just brainstorming - I'd like to have JS settings per plane. High turn light fighters are quite sensitive compared to ground attackers.

The settings are stored in an XML file. If I'm not mistaken.

Has anybody tried to set up the JS in several XML setting files and then change them on the fly when changing a plane in hangar ?

Guess you've to restart the game in order to do so. Haven't tried yet, just curious if someone could share his experience.


 


  RUN WITH THE PACK

Chuck_norris10 #9 Posted 19 December 2014 - 02:21 PM

    Major

  • Closed Beta Tester
  • 2249 battles
  • 6,374
  • [300SP] 300SP
  • Member since:
    03-02-2013

View PostRedSpartacus, on 19 December 2014 - 06:41 AM, said:

Just brainstorming - I'd like to have JS settings per plane. High turn light fighters are quite sensitive compared to ground attackers.

The settings are stored in an XML file. If I'm not mistaken.

Has anybody tried to set up the JS in several XML setting files and then change them on the fly when changing a plane in hangar ?

Guess you've to restart the game in order to do so. Haven't tried yet, just curious if someone could share his experience.


 

 

I have changed axis settings while in a match,you just have to be fast! Having about 6 preselects for each plane would be nice.

Sure glad I can fly smoothly now,Keeping a bead and hot lead pouring into someones tail just got a whole lot easier.


 

 


 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users