Jump to content


Start stop start


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

Jeep_Driver #1 Posted 05 November 2013 - 11:13 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 13
  • Member since:
    02-13-2012
When I start the game (Launcher) and then hit the play button nothing happens. When I do it again the game starts.

JarethG #2 Posted 05 November 2013 - 11:20 AM

    Eclectic Dragon

  • Community Ace
  • 0 battles
  • 3,155
  • Member since:
    01-26-2012
There is a bug in that sometimes, even though you are looking at it, your computer doesn't think you are on the load screen.  So, the first click brings the load screen to the front, so that when you click on start again, you are actually clicking it.

(Sorry, not very technical in the jargon)

Member of DirtyDozen! www.dirtydozengaming.com/
Director of WoWp FRAG! ACE: F4U, Bf 110B, Bf 110E

Rythcan #3 Posted 05 November 2013 - 12:15 PM

    Senior Master Sergeant

  • Open Beta Tester
  • 1306 battles
  • 295
  • Member since:
    08-12-2012
Happens from time to time.

losttwo #4 Posted 05 November 2013 - 12:45 PM

    which way do we go?

  • Community Ace
  • 1639 battles
  • 13,122
  • [S-S-G] S-S-G
  • Member since:
    05-15-2012
I have the same problem, my computer is not always recognizing the "play" button. Occasionally it will take me a few times. I turn the game off and restart then it works. Not really that bothersome and I think it is more my computer issue than a program problem.

FreeFOXMIKE #5 Posted 05 November 2013 - 01:53 PM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 4107 battles
  • 6,717
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011
if you have to first try the regular way to start (let it search for updates ) and then see if it starts, if that fails just go in the game program its self you will see a second icon just like the regular start like that it bypasses the update search ,but go directly into the game start

           332 Virtual  Fighter  Group

 


Jeep_Driver #6 Posted 05 November 2013 - 07:09 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 13
  • Member since:
    02-13-2012
Thanks for the replies.
It's not really a problem for me I just wanted to report that it was happening.

Cheers

Hillbilly58 #7 Posted 05 November 2013 - 07:54 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 21 battles
  • 37
  • [INSNE] INSNE
  • Member since:
    01-26-2012
I get the same thing mine closes too and I have to start all over again

Jeep_Driver #8 Posted 07 November 2013 - 11:47 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 13
  • Member since:
    02-13-2012
There was a small update a few days ago and I haven't experienced this problem since.

Anyone else?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users