Jump to content


Possible graphic bug? (severe)


  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

Alphabloom #1 Posted 14 October 2013 - 11:46 AM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 16 battles
  • 54
  • Member since:
    06-11-2012
So this is the first time that has happened to me, I was platooned up with two friends and was waiting in queue when this happened. I guess system specs are applicable in this instance: GPU HD 6950 1gb editionPosted ImagePosted ImagePosted Image

SKY WHALE AWAY!


Alphabloom #2 Posted 14 October 2013 - 11:49 AM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 16 battles
  • 54
  • Member since:
    06-11-2012
my next match was in canyon and my plane turned into a red square

SKY WHALE AWAY!


Alphabloom #3 Posted 14 October 2013 - 11:50 AM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 16 battles
  • 54
  • Member since:
    06-11-2012
---------------------------
Critical Error Occurred
---------------------------
Application C:/Program Files/World_of_Warplanes/WorldOfWarplanes.exe crashed 10.14.2013 at 21:49:24

Message:
ASSERTION FAILED: g_pDynamicBuffer != NULL
D:\WoWp_build002k\branches\stable\bigworld\src\lib\renderer\DynamicBufferAllocator.cpp(66)
Memory status:
System: 3747356672/3221225472 [100.00% used]
Exception (EXCEPTION_CPP : 0xE06D7363 @ 0x76EB4B32) received
Please send the _________________ and the last log to developers.
You can press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.
---------------------------
OK  
---------------------------

SKY WHALE AWAY!


Alphabloom #4 Posted 14 October 2013 - 12:01 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 16 battles
  • 54
  • Member since:
    06-11-2012
i also can't find the log file that has the same name as the DMP file

SKY WHALE AWAY!


ishootyouface #5 Posted 14 October 2013 - 12:20 PM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 9
  • [SP] SP
  • Member since:
    01-26-2012
thats really bad dude... i must ask, how did you get the degree angle HUD(first pic)? is it a mod?

Edited by ishootyouface, 14 October 2013 - 12:21 PM.


Alphabloom #6 Posted 14 October 2013 - 12:26 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 16 battles
  • 54
  • Member since:
    06-11-2012

View Postishootyouface, on 14 October 2013 - 12:20 PM, said:

thats really bad dude... i must ask, how did you get the degree angle HUD(first pic)? is it a mod?

check your game options it's the third variant

SKY WHALE AWAY!


FreeFOXMIKE #7 Posted 14 October 2013 - 12:28 PM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 4315 battles
  • 6,723
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011
ok check for heat related problems ( how long had you been using the pc / vid card?)
second  check and re install  you drivers for your card ( they could be out dated ,and or corrupted )
http://www.amd.com/U...0-overview.aspx
http://support.amd.com/en-us/download
as I don't have your specs
re sett yu setting to low and try the advance them a few tics ,and test ( this part can be a pain)

Edited by FreeFOXMIKE, 14 October 2013 - 12:30 PM.

           332 Virtual  Fighter  Group

 


Alphabloom #8 Posted 14 October 2013 - 12:49 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 16 battles
  • 54
  • Member since:
    06-11-2012

View PostFreeFOXMIKE, on 14 October 2013 - 12:28 PM, said:

ok check for heat related problems ( how long had you been using the pc / vid card?)
second  check and re install  you drivers for your card ( they could be out dated ,and or corrupted )
http://www.amd.com/U...0-overview.aspx
http://support.amd.com/en-us/download
as I don't have your specs
re sett yu setting to low and try the advance them a few tics ,and test ( this part can be a pain)

The other day, wot ran at a constant 3FPS system specs: 8GB ram, Sapphire HD 6950m 1Gb edition, Phenom x6 1090T oc to 3.7ghz, thats all that really counts.. RoG crosshair IV

SKY WHALE AWAY!


JDMFreakz #9 Posted 14 October 2013 - 01:19 PM

    Second Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 106 battles
  • 1,654
  • Member since:
    10-20-2012
usually aclient restart worked for me.. if not, its your VGA (can be the driver or hardware)

 


Sandman1969 #10 Posted 14 October 2013 - 01:25 PM

    First Lieutenant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 2,173
  • Member since:
    01-28-2012
Install & run MSI Afterburner & enable it's onscreen display. In the settings, tick graphics card temp & usage to be displayed.
It kind of looks like what happens when the card's usage is maxed. Has happened to me a few times.
Heat was never the cause though as it was never passed 70 degrees.

FreeFOXMIKE #11 Posted 14 October 2013 - 01:33 PM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 4315 battles
  • 6,723
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011

View PostAlphabloom, on 14 October 2013 - 12:49 PM, said:

The other day, wot ran at a constant 3FPS system specs: 8GB ram, Sapphire HD 6950m 1Gb edition, Phenom x6 1090T oc to 3.7ghz, thats all that really counts.. RoG crosshair IV
it can be the monitor it happens not too often but it can, some  even need to have drivers update too

Edited by FreeFOXMIKE, 14 October 2013 - 01:34 PM.

           332 Virtual  Fighter  Group

 


mokshus #12 Posted 30 October 2013 - 10:43 PM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 3 battles
  • 2
  • Member since:
    01-26-2012
I am having this problem as well. For me, the plane vanishes after I press alt to check the range of all planes. Ill try the advice here, and see how it goes.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users