Jump to content


No mouse cursor

mouse cursor

  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

Sn1ckles #1 Posted 01 August 2013 - 09:54 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 81
  • Member since:
    05-21-2012
Hey Pilots:

With the most recent update, I am unable to have a mouse cursor while in the game client, both in battle and in the garage.  In the past this has not been an issue.  Is anybody else experiencing this?  I have tried uninstalling the game, as well as restarting my computer.  It is super annoying not having my mouse cursor.

Thanks for your time :)

Sn1ckles #2 Posted 01 August 2013 - 10:05 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 81
  • Member since:
    05-21-2012
---------------------------
Critical Error Occurred
---------------------------
Exception (EXCEPTION_BREAKPOINT : 0x80000003 @ 0x0061B7D7) received
Please send the logs/130801_144947.dmp and the last log to developers.
You can press Ctrl+C to copy this message to the clipboard.
---------------------------
OK  
---------------------------



Just received this message ^

hathore #3 Posted 01 August 2013 - 10:07 PM

    Captain

  • Alpha tester
  • 0 battles
  • 4,092
  • Member since:
    01-11-2012
Hi there,

Please try changing the DPI in your mouse configuration.
You may consider trying both higher and lower values.
To do this in Windows, please read the instructions in the following link:
http://www.door2wind...indows-7-vista/
If you use a mouse with specialty configuration software, please visit your hardware manufacturers website for instructions on how to change this value.
If this does not resolve your issue, please do not hesitate to contact us in support:

support.worldoftanks.com

Thanks and hope that helps a bit!

~Hathore

Sn1ckles #4 Posted 01 August 2013 - 10:21 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 81
  • Member since:
    05-21-2012
Thanks Hathore for the quick response, adjusting my DPI did correct the issue.  I'm just confused why it was not an issue in the past (  Ive been playing off and on since last Oct.).  

Anyway, that issue is fixed, now its just annoying, becuase I'm having an increased issue of having severe "packet loss".

Is packet loss caused by ones internet connection, or computer, or both?

Mercsn #5 Posted 02 August 2013 - 06:30 AM

    Captain

  • Closed Beta Tester
  • 2322 battles
  • 3,117
  • Member since:
    04-17-2013

View PostSn1ckles, on 01 August 2013 - 10:21 PM, said:

Thanks Hathore for the quick response, adjusting my DPI did correct the issue.  I'm just confused why it was not an issue in the past (  Ive been playing off and on since last Oct.).  

Anyway, that issue is fixed, now its just annoying, becuase I'm having an increased issue of having severe "packet loss".

Is packet loss caused by ones internet connection, or computer, or both?

packet loss can be cuased by the net connection and all the hops the packet has to take to make it from your computer to the server.  if you search the forum for packet loss you will probably find a lot of threads on it and can learn more and maybe find some help.

All the Important Thread Links (go here for answers!) Might be outdated!

All-in-one thread with 2.0 related guide links.

 

The below was said to me (Mercsn), from a concerned player:

Edited, on 12 March - 2:01PM , said:

and PS...play more, forum less.  Your opinion might be more credible.





Also tagged with mouse, cursor

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users