Jump to content


Disconnection - Need Solution


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

nickystalker #1 Posted 27 July 2013 - 09:19 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    07-25-2013
Hi anyone has this problem of after getting disconnected, next time you login you get "Unable to login, scheduled maintainance in progress".

NathanFlightLeader #2 Posted 27 July 2013 - 10:19 AM

    Flying Kiwi

  • Community Ace
  • 0 battles
  • 2,466
  • Member since:
    10-09-2012
There is a scheduled maintainance at a certain time everyday (Here in NZ it's nine at night) for about half an hour where no one can play. I think the devs just fix basic things thats all. Once the game is released it won't happen.
"It is generally inadvisable to eject directly over the area you just bombed."
"The only time you have too much fuel is when you're on fire."
The three most common expressions (or famous last words) in aviation are: "Why is it doing that?", "Where are we?" And "Oh S...!"
"Airspeed, altitude and brains. Two are always needed to successfully complete the flight."
Flying isn't dangerous. Crashing is what's dangerous.

Darksting #3 Posted 28 July 2013 - 08:34 PM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    01-26-2012

View Postnickystalker, on 27 July 2013 - 09:19 AM, said:

Hi anyone has this problem of after getting disconnected, next time you login you get "Unable to login, scheduled maintainance in progress".
  Yes I do... many times during combat sometimes.. really frustrating.  
---------------------------
Critical Error Occurred
---------------------------
Exception (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION : 0xC0000005 @ 0x0071CF22) received
Read @ 0x00000048
Please send the logs/130725_144559.dmp and the last log to developers.

SgtShultz17 #4 Posted 29 July 2013 - 03:43 AM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 53 battles
  • 4
  • [G-L] G-L
  • Member since:
    10-22-2011
Yep, PO'D from repeat discos  did a Ping Test results  got 128 with 1 - 5 m good or bad?  I have wifi disconnected from that and straight to ATT router still samething DISCO.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users