Jump to content


Cannot stay connected.


  • This topic is locked This topic is locked
41 replies to this topic

Sakuji #1 Posted 09 July 2013 - 07:03 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
I am getting disconnected every few seconds over and over. My internet is fine. Giving up, been dealing with this for 20 minutes now. Happens in game and in garage. Will try again in an hour or two.

LightningStriker911 #2 Posted 09 July 2013 - 07:40 PM

    Feedback Airedale

  • Closed Beta Tester
  • 4 battles
  • 3,788
  • Member since:
    01-20-2012
http://support.worldoftanks.com/

Member of FRAG

FreeFOXMIKE #3 Posted 09 July 2013 - 07:58 PM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 4960 battles
  • 6,738
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011
I am having problems  to getting a 4000+ ping and then connection fizzles
logs and pics sent if any have this prob do the same so they can fix it  ty

           332 Virtual  Fighter  Group

 


Fluffy_Kittens #4 Posted 09 July 2013 - 08:51 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 41
  • Member since:
    01-26-2012
i log in, and my curson is higher than my mouse input. (if that makes sense), so i have to alt tab, and then  tab back in and its fine.
then i try to enter a bettle, but get disconnected, BUT i cant just pop back to garage, i get a cursor freeze as well.
i try to relog back after alt F4ing, but i imediatly get into the game i am DC'd from, but then i still get a hang...

Sakuji #5 Posted 09 July 2013 - 08:53 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
Still happening, and my ping showed some giant number like 1234587784934 or something crazy like that. Guess I'll try tomorrow, and just play tanks today.

Fluffy_Kittens #6 Posted 09 July 2013 - 09:01 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 41
  • Member since:
    01-26-2012
its really fucking annoying, as i play about 1 minute b4 getting DC'd, and in that time i am usually starting to engauge teh enemy, so i am pointing toward the ground,
my ping is at 130ish or so,

Edited by Fluffy_Kittens, 09 July 2013 - 09:05 PM.


Sakuji #7 Posted 09 July 2013 - 09:59 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
Just checked, still happening, world of tanks, warcraft, GW2, and D3 all work fine, just WoWPs.

Sakuji #8 Posted 10 July 2013 - 01:35 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
/sigh... still happening, does WG even look at these forums?

Fluffy_Kittens #9 Posted 10 July 2013 - 07:40 AM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 41
  • Member since:
    01-26-2012
nope, they are too busy playing WT, because this one is not worth it, aparently

Fluffy_Kittens #10 Posted 10 July 2013 - 07:52 AM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 41
  • Member since:
    01-26-2012
yup i  get DC'd after 60 seconds like clockwork, then anywhere from imediatly to 12 seconds there after.

THEN

when i die, i cant use my mouse or keybard to get back into hanger, so i have to sit and stare at a screen till the battle is over.

way to go WoWp
then i have to alt F4 and do something else forr 15 minutes while my plane gets out of battle

Edited by Fluffy_Kittens, 10 July 2013 - 07:53 AM.


Sakuji #11 Posted 10 July 2013 - 10:43 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
Yep, still broken. I logged in here at 3:40am pacific, and it looked ok initially. Loaded my planes, credits, ect. Let it sit there for 5 minutes or so while I took my dog out.
The second I clicked a plane:

You have been disconnected from the server.
Try Logging in again.

What the hell is going on...

Sakuji #12 Posted 10 July 2013 - 03:50 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
Still broken, still no response to trouble ticket.

SN33K #13 Posted 10 July 2013 - 05:22 PM

    Senior Airman

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 25
  • [50CAL] 50CAL
  • Member since:
    01-26-2012
yep...me too.consistent CI's...when i manage to actually get in a battle...i got this crazy ping up to 7 digits long....bouncing around all over the place.i usually ping at between 50 to 70ms.

only started happening after latest update,you know what that means....it aint my PC.
but im sure that it will be insinuated that its on my end....again.
just fix the bug...its what ya'll get paid to do.

Sakuji #14 Posted 10 July 2013 - 10:15 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
/sigh WG you out there? any fixes incoming? hard to get my 700 battles for the free premium plane when you cant play.

Fluffy_Kittens #15 Posted 11 July 2013 - 12:53 AM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 41
  • Member since:
    01-26-2012
whats annoying is that i can drive around at altitude in a bomber, hoping soemone will attack me and my tail cgunner can score a hit, but i can do that for 5 mins straight.
and then if it looks like it is down to the wire, i dive down to help ouot, and it DC's when i am in a dive, so i just die

this game just keeps making me want to smash the screen.
the controls are horrible, and now the client is shitty.
it looks like WT has claimed another victory.

Sakuji #16 Posted 11 July 2013 - 05:52 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
aaaaaagggggggggggghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!! FIX THIS!!!!

Sakuji #17 Posted 11 July 2013 - 09:55 PM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
2 days, no reply either here or to my ticket. gj WG.

Sledriver #18 Posted 12 July 2013 - 09:58 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    07-10-2013
The issue is actually invalid video instructions. Instead of getting a critical error, the game disconnects you from the server. Just as annoying, but quicker getting back into the game, if your lucky. I have updated my video drivers and the disconnects a less but still there. Actually flew 3 battles before disconnecting. And then it happened repeatedly. The reason I say it is a video issue, I was just about to crash into the water and poof, disconnected. Don't expect any improvement until they release the next patch.
May you always look at the sun and not the earth :ohmy:
Sled

Sakuji #19 Posted 15 July 2013 - 03:56 AM

    Senior Airman

  • Member
  • 0 battles
  • 18
  • Member since:
    09-10-2012
I get invalid video instructions on the LOG IN screen, before it even goes to the hangar? LMAO, sure....

Demonsthrall #20 Posted 15 July 2013 - 04:09 AM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    07-15-2013
So, I had my wife make an account, and she is playing on my computer. Her account WORKS FINE! No disconnects AT ALL. I log into my account and try to play, and bam, I am disconnected almost instantly!
WG / WoWP is fucking blocking my account. My wife is fine, I try to play on Sakuji, I am fucking blocked.
This is bullshit! And some tech support guy was blaming my PC, what a load of crap.
Exact same PC and install, np, the ONLY thing different is the username!




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users