Jump to content


GeForce GT 630. Problem with the driver 320.18


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

alpeace #1 Posted 04 July 2013 - 02:45 PM

    Senior Airman

  • Closed Beta Tester
  • 26 battles
  • 16
  • Member since:
    05-16-2012
Since I installed the 320.18 driver on my computer, my World of Warpalnes have had fps drops when there is many people shooting. Fps drops to 6... VERY disturbing!

Is there any better drivers?

petersleepy #2 Posted 04 July 2013 - 02:59 PM

    TnB Rights Activist

  • Community Ace
  • 0 battles
  • 1,494
  • [MLPVA] MLPVA
  • Member since:
    10-26-2011
rolling back to the one before it?

"It's only game, why you heff to be mad?" ~Ilya Bryzgalov


alpeace #3 Posted 04 July 2013 - 03:02 PM

    Senior Airman

  • Closed Beta Tester
  • 26 battles
  • 16
  • Member since:
    05-16-2012
Cant, dont now witch one. Cant make a system "recap" either

petersleepy #4 Posted 04 July 2013 - 03:44 PM

    TnB Rights Activist

  • Community Ace
  • 0 battles
  • 1,494
  • [MLPVA] MLPVA
  • Member since:
    10-26-2011
http://www.nvidia.co...aspx?lang=en-us

there seems to be a newer driver out for nvidia.

"It's only game, why you heff to be mad?" ~Ilya Bryzgalov


alpeace #5 Posted 04 July 2013 - 03:59 PM

    Senior Airman

  • Closed Beta Tester
  • 26 battles
  • 16
  • Member since:
    05-16-2012
I know, have it now. Still dont work. I just said that the problems started at 320.18. Should have telld you that

.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users