Jump to content


Tutorial is not working

Tutorial

  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

dukewolf #1 Posted 03 July 2013 - 08:30 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 38
  • Member since:
    04-28-2012
I still cannot get the tutorial to work.  On my account or my son's account when you log into the tutorial it takes you into the game screen.  I see my aircraft just like before a match, but it never starts.  I can move the controls and i see them move on screen.  I can adjust the throttle and my plane behaves just as if I had done that before a battle starts, but the tutorial never starts.

other than that the game seems to be working well since the 0.5.0 patch.  Had some issues with CTD and flights getting deleted, or getting locked in the module screen, but have not seen those since 0.5.0

MetalWarlokk #2 Posted 04 July 2013 - 01:18 AM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 68
  • Member since:
    01-26-2012
I'm having the same problem, had it with the last release as well.  Game loads, control surfaces and throttle respond, but tutorial never starts and there are no on-screen prompts of any kind.

Sabot_Magnet #3 Posted 06 July 2013 - 01:18 AM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 3
  • Member since:
    01-26-2012
I've had the same problem.  The original tutorial when I first joined closed beta worked.  But when they redid it, I had and still have the same symptoms as dukewolf.

Furthermore, now in 5.0, when I exit the tutorial, then choose an aircraft, and click battle, nothing happens.  If I choose another aircraft then return to the original plane, the plane is no longer in the hangar, but it is not in battle.  I have to exit the game and restart, then it starts working again.

TheTrice #4 Posted 06 September 2013 - 09:44 PM

    Senior Airman

  • Alpha tester
  • 0 battles
  • 21
  • Member since:
    01-26-2012
So still no fix

TheTrice #5 Posted 10 September 2013 - 11:49 AM

    Senior Airman

  • Alpha tester
  • 0 battles
  • 21
  • Member since:
    01-26-2012
Anyone !!? do i have to reinstall the game ?

Aes_Sidhe #6 Posted 10 September 2013 - 05:08 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 95
  • Member since:
    01-26-2012
Well training games are not working Either here... I wonder if that was Blocked on Purpose so we cant get some extra tokens to convert it to prime  time or is just bug...

WG answer will be nice,,,,

xxAVOxx #7 Posted 27 October 2013 - 04:30 PM

    Airman Basic

  • Member
  • 0 battles
  • 1
  • [-OP-] -OP-
  • Member since:
    02-22-2012
my tutorial is stuck at the end of loading screen w/o reaction to controls.

John_Casey #8 Posted 12 December 2013 - 06:24 AM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 7
  • [_G-A_] _G-A_
  • Member since:
    01-26-2012

View PostxxAVOxx, on 27 October 2013 - 04:30 PM, said:

my tutorial is stuck at the end of loading screen w/o reaction to controls.

I got the same issue.



Lagometer #9 Posted 12 December 2013 - 07:17 AM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 7
  • [REL-V] REL-V
  • Member since:
    10-19-2011
Same here. Go to the first screen, have to log off and restart since absolutely nothing works and it just sits there, forever.

LyssaG #10 Posted 12 December 2013 - 09:43 AM

    Eclectic Dragon

  • Community Ace
  • 0 battles
  • 3,155
  • Member since:
    01-26-2012
You are doing better than I am.  I see the loading screen, then the "match" loads, and I get a black screen.

Member of DirtyDozen! www.dirtydozengaming.com/
Director of WoWp FRAG! ACE: F4U, Bf 110B, Bf 110E





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users