Jump to content


Trouble Installing Game.

Installation

  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

Viran_ #1 Posted 28 June 2013 - 07:27 AM

    Airman Basic

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    05-26-2012
I am having trouble initializing the game. After half a days wait for the game client to become current, this happens during what I think is the final stage of installing: http://prntscr.com/1cd8wr. I can't find any way to fix it. I've tried restarting the client and restarting the computer but it's the same story every time. After about 5 minutes of waiting, the new initialization stage will reach 60% and then give me what is shown in the link. I don't particularly feel like re-installing and waiting another half a day to see if it will work, any way to fix this?

marshallee24 #2 Posted 28 June 2013 - 07:40 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 165 battles
  • 139
  • [LIGS] LIGS
  • Member since:
    04-08-2012
I have never had this problem, buut the only advice i can give to you is really to re install the game... Im sorry to say that but there really isnt any other way to make sure  :sad:

FreeFOXMIKE #3 Posted 28 June 2013 - 08:27 AM

    G.A.T.P. (Global Alpha Test Pilot)

  • Member
  • 4863 battles
  • 6,738
  • [332ND] 332ND
  • Member since:
    10-25-2011
place the game DL into a folder you made it may help worked for me a 3 occasions  when I had to format my PC hard drive making a new folder and having it DL to a non default location worked for me,hope it helps.

           332 Virtual  Fighter  Group

 


marshallee24 #4 Posted 28 June 2013 - 09:30 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 165 battles
  • 139
  • [LIGS] LIGS
  • Member since:
    04-08-2012

View PostFreeFOXMIKE, on 28 June 2013 - 08:27 AM, said:

place the game DL into a folder you made it may help worked for me a 3 occasions  when I had to format my PC hard drive making a new folder and having it DL to a non default location worked for me,hope it helps.
i will have to remember that when i wipe this computer next month!!

WulfNose #5 Posted 28 June 2013 - 11:21 AM

    Chief Petty Officer

  • Community Ace
  • 570 battles
  • 2,315
  • Member since:
    01-26-2012
Also not able to install. Launcher fails at about 16% of "applying updates." Filed ticket with log, but no response. See you all at World of Warships. Wulf

Added: Uninstalled, then installed from scratch. That worked. W

Edited by WulfNose, 01 July 2013 - 06:38 PM.


Dustin467 #6 Posted 28 June 2013 - 05:58 PM

    Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 32 battles
  • 85
  • Member since:
    08-13-2012
Whenever I got this problem I run as administrator.  It always fixes the problem.
 Dustin Gearhart

crimsonstriker #7 Posted 29 June 2013 - 03:27 AM

    Senior Airman

  • Closed Beta Tester
  • 0 battles
  • 14
  • Member since:
    01-10-2013
I have had that problem just keep restarting install it will start where it left off

Luka_Govisky #8 Posted 29 June 2013 - 06:13 AM

    Senior Master Sergeant

  • Closed Beta Tester
  • 83 battles
  • 176
  • [ERAD] ERAD
  • Member since:
    03-04-2012
You have to turn your AV off and run the install as admin.  I had trouble installing too, then I realized that my AV is probably blocking the launcher.

AV = anti virus





Also tagged with Installation

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users